Akik nem tervezetten lettek terhesek, azoknál hogy reagált az apa?
Szinte mindenki megtervezi a gyereke születését, de gondolom szép számmal van olyan is, aki nem tervezetten lesz terhes. Ilyen szülők őszinte válasza érdekelne.
Hány évesek voltatok, mióta voltatok együtt, hogy fogadta az apa a terhesség tényét és mi lett/van veletek azóta?

25 voltam, a párom 22, 3 napja voltunk együtt mikor teherbe estem (kb fél éve kerülgettük már egymást..), 3 hét után derült ki, hogy felesleges volt bevenni az escapellét.
Ő jobban fogadta a dolgot, mint én 😅
Akkor költöztünk össze mikor megszületett a baba (kìvülálló okból), 5 éve vagyunk együtt, van már tervezett gyerekünk is

33 voltam, o 35. Fel eve voltunk egyutt, gyogyszer mellett lettem terhes amit 16 eve szedtem gond nelkul, tehat nem valami tudatlan tinikent.
Sosem orult neki igazan, par honap mulva elhagyott minket.

En 24, o 30.
4honapja voltunk egyutt. Egyszeri nem odafigyelesbol. 2honapra ra osszekoltoztunk, majd arra 2honapra osszehazasodtunk. Boldogok vagyunk h igy alakult. Meg 2ot tervezunk.

Én 24 voltam, ő 29, 1 éve voltunk együtt, fél éve együtt is éltünk. Nem hazudok, eléggé lesokkolt minket a terhesség híre (ő 1 órán keresztül meg sem tudott szólalni, csak bámulta a falat), de a kezdeti sokk után nagyon örültünk.
9 éve együtt vagyunk, 7 éve házasok, 2 gyerkőccel.

en 21, ő 23. 2 eve voltunk egyutt. Ultimatumot kaptam: vagy elvetetem vagy elhagy.
Abortusz lett, a kapcsolatunk meg nyilvan nem birta ezt ki, gyuloltem ot is erte, magamat is. 3 honap gyulolkodes utan vegleg elvaltak utjaink. Mar lenne egy lassan 8 éves gyerekem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!