Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik nem tervezetten lettek...

Akik nem tervezetten lettek terhesek, azoknál hogy reagált az apa?

Figyelt kérdés

Szinte mindenki megtervezi a gyereke születését, de gondolom szép számmal van olyan is, aki nem tervezetten lesz terhes. Ilyen szülők őszinte válasza érdekelne.

Hány évesek voltatok, mióta voltatok együtt, hogy fogadta az apa a terhesség tényét és mi lett/van veletek azóta?

2018. jan. 8. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

25 voltam, a párom 22, 3 napja voltunk együtt mikor teherbe estem (kb fél éve kerülgettük már egymást..), 3 hét után derült ki, hogy felesleges volt bevenni az escapellét.

Ő jobban fogadta a dolgot, mint én 😅

Akkor költöztünk össze mikor megszületett a baba (kìvülálló okból), 5 éve vagyunk együtt, van már tervezett gyerekünk is

2018. jan. 8. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

33 voltam, o 35. Fel eve voltunk egyutt, gyogyszer mellett lettem terhes amit 16 eve szedtem gond nelkul, tehat nem valami tudatlan tinikent.

Sosem orult neki igazan, par honap mulva elhagyott minket.

2018. jan. 8. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
27 voltam.Apuka ugyahogy vàlalta, anyós elvetetni akarta.Megtartottam.1, 5évig voltunk együtt, azaz 1,5 éves volt a lànyom mikor szétmentünk.Most 13 éves lesz.
2018. jan. 8. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

En 24, o 30.

4honapja voltunk egyutt. Egyszeri nem odafigyelesbol. 2honapra ra osszekoltoztunk, majd arra 2honapra osszehazasodtunk. Boldogok vagyunk h igy alakult. Meg 2ot tervezunk.

2018. jan. 8. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Én 20 voltam, ő 25. Két hónapja voltunk együtt amikor kiderült hogy baba lesz. Én teljesen kétségbe estem, ő az elejétől kezdve támogatott. Már 10 éve vagyunk együtt, házasok vagyunk. Van három tervezett gyermekünk is.
2018. jan. 9. 00:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 voltam, ő 29, 1 éve voltunk együtt, fél éve együtt is éltünk. Nem hazudok, eléggé lesokkolt minket a terhesség híre (ő 1 órán keresztül meg sem tudott szólalni, csak bámulta a falat), de a kezdeti sokk után nagyon örültünk.

9 éve együtt vagyunk, 7 éve házasok, 2 gyerkőccel.

2018. jan. 9. 07:53
 7/7 anonim ***** válasza:

en 21, ő 23. 2 eve voltunk egyutt. Ultimatumot kaptam: vagy elvetetem vagy elhagy.

Abortusz lett, a kapcsolatunk meg nyilvan nem birta ezt ki, gyuloltem ot is erte, magamat is. 3 honap gyulolkodes utan vegleg elvaltak utjaink. Mar lenne egy lassan 8 éves gyerekem :(

2018. jan. 17. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!