Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás tünete lehet a...

Beágyazódás tünete lehet a mindjárt megjön érzés?

Figyelt kérdés
Már két napja érzem és még csak a ciklusom 26. napján vagyok. Általában 29-30 napra jön meg. amugy a hőm 37,4. 15.-én volt pé.-m. Vajon már mikor tesztelhetek?
2008. okt. 26. 08:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. okt. 27. 18:00
 12/17 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK!!!!!!!

1. válaszoló! Üdv a kismamik között!! Most vigyázz magadra, ne stresszelj, és szedj babavitamint! Én elevitet szedek, ja, meg magne B6-ot görcsök ellen. Napi 3x1 szemet. Dokihoz majd jövő héten megyek, addig úgysem lát szinte semmit, de addigra remélem a kis szive is pulzárni fog! Akkor megnyugodhatok, hogy szépen fejlődik! :) Én tegnap teszteltem megint,hogy lássam erősödik-e a vonal, és sokkal erősebb! Tehát szépen növekszik a picikém! :) Még egyszer gratulálok, boldog babavárást, és jó egészséget nektek! :) Úhhh, te is nyáron,a dög melegben fogsz szűlni!!! :-D Annyi baj legyen! :)

2008. okt. 28. 07:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!! Boldog várandósságot kívánok! (előttem válaszolónak is!)
2008. okt. 28. 13:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm, aranyos vagy! (én vagyok az előtted szóló! ;-)
2008. okt. 28. 14:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon Boldog Babásodást. Mi is vigyázunk magunkra de remélem ti is.
2008. okt. 29. 18:37
 16/17 Ritácska90 válasza:
Sziasztok nekem 28.-án kellett volna megjönie de még a mai napig nem jött meg! Múlthéten éreztem a bal oldalon szúrást,de kb 1.5nap múlva mintha elvágták volna!Néha produkálok tüneteket:pl:hányinger,hüvelyszárazság,derékfájás!De csináltam már 2 tesztet és mind a kettő negatív!Szerintetek terhes lehetek??És a teszt mért nem mutatja ki??? Ja és megszakítással védekezünk,de soha nem ment el bennem!Az előcseppektől is teherbe eshettem??? Légyszi ha tuttok valami okosat sos választ várok!!!
2012. okt. 3. 13:04
 17/17 anonim válasza:

Kedves utolsó!ugyanígy vagyok,mint te voltál.

Egy oldalú fájás,magashő a peteérés utáni 7.napon,megszakítással védekeztünk peteéréskor.

Nálatok baba van?

2013. jan. 26. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!