Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás tünete lehet a...

Beágyazódás tünete lehet a mindjárt megjön érzés?

Figyelt kérdés
Már két napja érzem és még csak a ciklusom 26. napján vagyok. Általában 29-30 napra jön meg. amugy a hőm 37,4. 15.-én volt pé.-m. Vajon már mikor tesztelhetek?
2008. okt. 26. 08:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 12.-én volt pé-m. Attól kezdve szinte folyamatosan éreztem a "méhemet". Mintha nagyobb, furább lett volna. És a derekam is nagyjából azóta fáj. Nem állandóan, de sűrűn. Csütörtök este csináltam egy lilys tesztet. Halványan + lett, de annak nem hittem. Majd tegnap reggel első vizeletből teszteltem gabriellel, és gyönyörű 2. csíkot produkáltunk!! Ja, hétfőn kell(nemkell! isten őrizzz!! :) megjönnie. Az én ciklusaim is 29-30 naposak. A hőd nagyon igéretes, nekem is 37.3, 37.4. Szerintem reggel nyugodtan tesztelj! Ha még nem +, akkor mensi esedékes napján!! Szorítok neked, hogy te is olyan boldog légy, mint én most!! :)

2008. okt. 26. 08:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok!

Még annyit, hogy nekem a mellbimbóm lett nagyon érzékeny, szinte fájt, ebből is gyanítottam, hogy baba. A mellem mindig fáj pé után, sajna elég nagyok, de a bimbók soha! És nekem pé után sűrű krémes folyásom szokott lenni, most meg teljesen száraz vagyok, még tisztasági sem kell. De ez nagyon eltérő mindenkinél! Nálam a szárazság jelezte a babyt! :) Most már csak azon aggódok, hogy szépen fejlődjön és megmaradjon! Annyi vetélésről hallani mostanság....Még egyszer: szorítok neked!! Jó gömbölyödést!! :)

2008. okt. 26. 08:57
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen érezhetsz ilyet,attól van, hogy a megtermékenyített petesejt mélyen befúrja magát a méh nyálkahártyájába. Sőt, ez az érzés még tovább is tarthat, nekem az ötödik héten olyan fájdalmaim voltak, mint amikor menstruálok. Ha ehhez nem társul vérzés, teljesen természetes. Tesztelni akár holnap reggel is tesztelhetsz, de egyénileg változó, mikor mutatja ki először. Nekem ez a pé+ 13-ik nap volt pl.
2008. okt. 26. 08:59
 4/17 A kérdező kommentje:
Jaj én már úgy izgulok. Melyik tesztet vehetem ami már jó? Gratulálok nektek.
2008. okt. 26. 09:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Köszi. Szerintem oly mindegy, melyiket veszed, a mai tesztek már mind olyan érzékenyek. Sokszor a "gagyinak" látszó tesztcsík többet tud, mint egy flancos kazettás teszt. Nekem reggeli vizelettel a Gabriel éppen látszott, majd még aznap délután(!) vettem egy Pregimax plus tesztcsíkot, egyértelmű pozitív volt.
2008. okt. 26. 09:08
 6/17 anonim ***** válasza:
Én gabriel kazettás tesztet használtam. Megbízható és nem is drága. Kb. 800 forint. Az nekem soha nem tévedett! Eddig mindig negatív volt, kivéve most. Csak akkor higy egy tesztnek, ha színe is van a 2. vonalnak! Tapasztalatból mondom! :) Csak akkor jelent babát, ha szép egyértelmű, rózsaszín. Remélem sikerül! Írd meg, légyszi, mi lett az eredmény!
2008. okt. 26. 09:10
 7/17 anonim ***** válasza:
A lily is jó! Abban két lapocska van rossmannban szintén 800 ft. Nekem az délutániból lett +, mint írtam. Az előbb elfelejtettem írni, hogy első válaszoló vagyok! :) Köszi a gratulációt! :)
2008. okt. 26. 09:12
 8/17 A kérdező kommentje:
Holnap megveszem a tesztet.Minden féleképpen megírom az eredményt. Amúgy egyfolytában járok pisilni pedig nem is iszok sokat.
2008. okt. 26. 09:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha 15.-én volt tényleg a peteérésed, akkor számolj rá 14-16 napot és csak utána tesztelj, addig nem sok esélye van hogy kimutassa az eredményt! Nagyon korán fogsz tesztelnél és csalódni fogsz. Várd meg a csüt vagy a pénteket. Egyébként én szinte az összes tünetet produkáltam, a hőm is magas volt , pedig én reggel mértem, és mindig ugyanabban az időben és mikor megjött a második napra leesett sajna! Úgyhogy nagyon ne éld bele magad, mert nagyon rosszul tud esni a csalódás, azért drukkolok neked, a hőd meg semmit jelent felkelés előtt kell mérni és nem egyszer, hanem folyamatosan minden nap ugyanakkor! Várj türelemmel!
2008. okt. 27. 08:29
 10/17 anonim ***** válasza:
Jah, és én negyed óránként jártam wc-re és a hasam is szurkált folyamatosan, mégse lett belőle semmi, úgyhogy tényleg ne éld bele magad, tudom nehéz, meg türelmetlen az ember , de tényleg ráérsz a hét vége felé tesztelni!
2008. okt. 27. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!