Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem várt előtt hat nappal...

Nem várt előtt hat nappal pozitív teszt?

Figyelt kérdés

Úgy éreztem, mintha korábban, már a ciklus 8. Napján lett volna peteérésem.

De utána a normális időben, ciklus közepén is voltak gyengébb tüneteim.

Az utóbbi pár napban a melleim nagyobbak, puffadok, alul fáj a hasam, néha nehéz behúzni.

Ma teszteltem. Reggeli vizelet. Halvány második vonal.

Lehetséges ez? Illetve normális?

2018. jan. 5. 06:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Jezus menj el errol az oldalrol, mert csak megijesztenek :) ilyet irni, hogy “lehet mehen kivuli sajnos”, basszus csak paraztatnak feleslegesen. Persze lehet, minden lehet, pl hogy a fejedre esik egy tegla, az is lehet. De veteles utan amikor parazik az ember nem kell a plusz feszko. Nekem vegig csak vagy bal oldalt azurt vagy jobb oldalt, most a kiságyában alszik ;) ja es elsore ilyen 6 het korul mentem de csak paca volt, 9 hetesen volt eloszor erdemi, szivhanggal mindennel. Nyugi ;) es gratula!
2018. jan. 17. 15:13
 22/26 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező?
2018. jan. 17. 15:55
 23/26 A kérdező kommentje:

Köszi.

A kérdést is köszönöm. Egész nap fáj a hasam. De csak fehér folyásom van (kopkopkop). Most mindig máshol fáj, hol a bal hol a jobb, hol minden oldal. :)

Magnéziumot és folsavat eszem. Sok gyümölcsöt. Dolgozom, de irodában. Megteszem,ami tőlem telik.

2018. jan. 17. 19:39
 24/26 A kérdező kommentje:

Ha esetleg olvassa bárki, akinek fontos lehet az infó :

Terhes voltam. Szeptemberben egészséges kisfiam született. :)

Köszönöm mindenkinek.

2019. febr. 9. 07:17
 25/26 anonim ***** válasza:
Gratulalok kedves kerdezo! 😊
2019. febr. 22. 19:24
 26/26 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! A korai peteéréskor fogant a babád? :)
2020. ápr. 12. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!