Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem várt előtt hat nappal...

Nem várt előtt hat nappal pozitív teszt?

Figyelt kérdés

Úgy éreztem, mintha korábban, már a ciklus 8. Napján lett volna peteérésem.

De utána a normális időben, ciklus közepén is voltak gyengébb tüneteim.

Az utóbbi pár napban a melleim nagyobbak, puffadok, alul fáj a hasam, néha nehéz behúzni.

Ma teszteltem. Reggeli vizelet. Halvány második vonal.

Lehetséges ez? Illetve normális?

2018. jan. 5. 06:41
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Bal oldalon állandó alhasi szúró fájdalom. Volt valakinek hasonló pozitív teszt után?
2018. jan. 7. 21:48
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

szia! masodik vagyok, szerintem menj orvoshoz. nehogy mehenkivuli legyen!

...ne legyen, szoritok! 🤞🏻

2018. jan. 8. 08:11
 13/26 anonim ***** válasza:
Mindenképp doki, ki kell zárni a méhenkívülit!!! Nekem volt/van mensis jellegű érzés, de nem egy pontban, nem csak egy oldalon! Így kicsit félő, inkább lássanak feleslegesen, minthogy baj legyen!!!
2018. jan. 8. 09:52
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem jutok el ilyen gyorsan.

Egy oldalon van, de nekem minden peteéréskor is így van, hasonlóan is szúr. Mindig az egyik oldalon.

Ha sokáig így marad megnézetem. Németországban lakunk, és privát praxisok vannak. Ilyen gyenge fájdalommal az ügyeletre menni meg nem szeretnék. Ne nézzenek hipohondernek. :D

2018. jan. 8. 11:47
 15/26 A kérdező kommentje:
Néha nekem is kiteljesedik, és az egész alhasam olyan feszülős.
2018. jan. 8. 11:56
 16/26 A kérdező kommentje:

Ma délutáni pisiből teszteltem újra.

Erősebb,mint 4 napja a reggeli volt.

[link]

2018. jan. 8. 18:07
 17/26 Ercsike04 válasza:
Sajnosehet méhen kívüli úgy néz ki nekem is az van és csak egy oldalt fájt :( be is kellett feküdni a kórházba megfigyelés uh utána műtét ha jobban latszik
2018. jan. 9. 05:32
 18/26 A kérdező kommentje:
Este már jobb oldalon fájt, most pedig az alhasam.
2018. jan. 9. 08:24
 19/26 A kérdező kommentje:
Olyan mindjárt megjön érzés szerűen..
2018. jan. 9. 08:36
 20/26 A kérdező kommentje:

Túl vagyok a nem várt napján. Ma is pozitív a teszt.

Felhívtam a nődokit. Csak a 8. hét utánra hívtak be. Úgy tűnik itt így szokás. Sőt mivel február 22-én lett volna időpontom, rákszűrésre, így azt mondta az asszisztens a telefonban, hogy csak akkor menjek. Kivéve,ha panaszaim vannak.

Volt már valaki ilyen későn első vizsgálaton?

2018. jan. 11. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!