Nektek az együttlét után hány nappal lett pozitív a tesztetek?
(Tudom, hogy igazából a megtermékenyüléstől lehet számítani a napokat.)
Hányadik "próbálkozásra" estetek teherbe?
Hónapokig nem jöttv össze heti 4-5 ször voltunk együtt.
Amikor igen akkor a 16. Napon teszteltem először, de nagyon halvány volt. Peteérésem másnap éjjel kezdődött az együttléthez képest. A 16 nap alatt voltunk együtt, de már olyankor, amiből nem nagyon lehetett baba, plusz uh alapján akkor fogant, amikorról beszélek.
Szerintem nekem a 25-ös teszt nem lett volna hamarabb, mer beágyazódásos vérzésem is volt és rá 4 napra volt pozi a teszt
16nap után lett pozitív a tesztem.
Azt nem tudom hanyadikra jött össze, de 5 évet vártunk rá. (2evig próbálkoztunk, bár dokihoz nem mentem. Utána úgy voltam, ha lesz lesz, ha nem akkor nem. Nem foglalkoztam vele. Felvettek "álmaim" munkahelyére és kicsit több mint 1 év meló után terhes lettem, még kb 7honapot dolgoztam terhesen. De nagyon meglepődtem... És persze nagyon örültünk is neki. Karácsonyi/szülinapi ajándék.
Üdv 27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!