Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik programban tudna e...

Lombik programban tudna e bele valaki segíteni?

Figyelt kérdés

Február végére kaptam konzultációs időpontot a Kaali intézetbe. Először is a paromnak azt mondta az orvos hogy nem lehetséges természetes úton teherbe esnem mivel nem elég a spermaja, és ezért gondoltunk a lombikra, mert már 1 éve próbálkozunk és semmi....

Felhívtam a Kaáli intezetett és Február végére kaptam konzultációs időpontot de azt nem mondtak, hogy milyen papírok kivizsgálások kellenek tőlem meg a paromtol, kérdeztem őket de azt mondták telefonon nem mondhatják ( érdekes )

Annyit hallottam hogy élettársi viszony kell nem vagyunk házasok de elég a közjegyzővel kiállított is. Kérdésem az lenne, hogy valaki tudna e nekem segíteni, hogy milyen papírok kellenek, és esetleg aki már részt vett ebben mikorra várható a beültetés a konzultáció után? Előre is köszönöm a választ!!!

2018. jan. 4. 23:26
1 2
 11/11 VeDi84 ***** válasza:
100%

Ha tőlem kérdezed, akkor nem sikerült. Pontosabban 4 sikertelen lombikom volt (2015-ben 3, 2016-ban 1), 2017 júliusban lett volna az 5., de valami csoda történt és júniusban pozitívat teszteltem. 😊

Sok sikert nektek!

33hkm

2018. jan. 5. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!