Hannababy kérdése:
Lombik programban a hormon szurit meddig kapom?
Figyelt kérdés
Pénteken kezdtem és hétfőn megyek vérvételre
Ebben az évben mar lehet beültetés is akár. ? :)
2014. nov. 28. 20:33
1/15 anonim válasza:
Szintem biztos, hogy lesz. De azt nem írtad, hogy milyen protokollt kapsz. De ezeket el kellet, hogy mondja a dokid.
2/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta kezdjük
Sokat vártam mert mindíg volt egy rossz eredményem.
2014. nov. 28. 21:03
4/15 anonim válasza:
Nekem úgy volt, hogy megjött, majd 2. nap vérvétel és uh. Aztan a 3. naptól kezdtem a szurikat 9 napon keresztul ( közben 3 naponta uh es vv) majd jött a tüszőrepesztő szuri és kb 35 óra múlva abeadásától a punkció végül 3 nappal utánna a transzfer! Sok sikert!!!:)))
5/15 A kérdező kommentje:
Csütörtökön jött meg mar adom magamnak a szuri
Hétfő vérvétel :)
2014. nov. 29. 08:33
6/15 A kérdező kommentje:
Sikeres volt?
Elsöre is sikerülhet?
2014. nov. 29. 08:38
7/15 anonim válasza:
4/6-os vagyok. Sikerülhet elsőre is persze! Nekem sajnos nem az volt, de majd a következő az lesz!:))) csak pozitívan!!! Másképp nem is lehet! Majd számolj be mindenről, én meg drukkolok neked!:)) jah, én januárban kezdem a másodikat, addig pihi! 😃
8/15 anonim válasza:
Akkor rövidprotokkolod van. Kb 14. napon lesz leszívásod. De azért fura, hogy ezeket nem magyartázta el a dokid. Hova jársz? Miért kell lombik?
9/15 A kérdező kommentje:
Endometriozis miatt kell. Debreceni kaaliba jarunk.
2014. nov. 29. 14:59
10/15 A kérdező kommentje:
Majd irom a fejleményeket :)
2014. nov. 29. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!