Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik 2-3 honapja szültek...

Akik 2-3 honapja szültek miért akarnak ilyen korán megint terhesen lenni?

Figyelt kérdés
ezt azért nemértem mert még a baba is kicsi. tudják mekkora felelősség és ilyen gyorsan szülni akarnak?én 4 et szeretnék öszesen de nem szülés után 3 honappal
2008. okt. 25. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért, mert gyönyörű volt a terhességük, mert élvezték, és újra át akarják élni ezt az érzést. Van aki azt mondja szülés után, hogy soha többé... és van aki alig várja hogy újra terhes legyen.
2008. okt. 25. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én körömben nincsenek ilyenek, de szerintem is sűrű. Talán a kis korkülönbség miatt, pedig nagyon nehéz lehet 8 hónapos terhesen az egy éves gyerek után rohangálni. Örülök, hogy te is 4-et akarsz, olyan ritka már az ilyen. :)
2008. okt. 25. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Az ismerőseim között van egy anya, aki egyáltalán nem figyel a gyerekére, a tápszert reggel kikeverte, és amíg el nem fogyott az üvegből, addíg etette. Nem foglalkozott azzal, hogy sírt a pici, nyugodtan telefonált. És már megint terhes. Szerintem nem kellett volna neki.
2008. okt. 25. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekem a párom mondta pár napja,ha megszültem szeretné,ha újra babát várnék:)Pedig ,még az első babát csak most fogom megszülni!

üdv:35 hetes kismami

2008. okt. 25. 20:52
 5/6 A kérdező kommentje:
hát igen annak ugyjön akinek nemkéne rögötn terhes aki meg szeretné várnia kell honapokat joesetben
2008. okt. 25. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én is 3 hónapja szültem és ujra terhes vagyok,akartunk kistesót,nem nagy különbséggel,ezért nem is szedtem gyogyszert.hát összejött...és szerintem nem kellene elitélni senkit,ha kis korkülönbséget akar,melo helyem miatt is jobb igy...és örülök h azon szerencsések közé tartozom,akik hamar teherbeesnek és hidd el kivánom minden nőnek,h legalább egyszer életében átélhesse az a terhesség minden örömét,nehézségét és a szülés csodáját!

2008. okt. 26. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!