Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még esély a babára?

Van még esély a babára?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel teszteltem (12. dpo), első pisiből, predictor early teszttel. Teljesen negatív lett. Ennek ellenére van még rá esély, hogy terhes vagyok? Aznap kellett volna megjönnie, mivel csak 12 nap a luteálisom. Egyenlőre nem jött meg, még barnázás sincs, semmi. De nem egyszerű a dolog, mert szedek 2x1 utrogestant mensi előtti barnázásra, ebben a ciklusban kezdtem. Úgyhogy most nem tudom, hogy az utro miatt nem jön e meg, vagy baba van. Hagyjam abba a szedését? Mikor teszteljek újra? Pénteken éreztem egy pár óráig szurkálást, ezen kívül semmi tünetem nincs. Lehetséges hogy még csak akkor kezdődött a beágyazódás?

2017. dec. 31. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha még egy hétig nem jön meg, esélyes, hogy sikerült.
2017. dec. 31. 23:18
 2/3 A kérdező kommentje:
De az utrogestan mellett is megjönne, vagy azt már ne szedjem tovább?
2018. jan. 1. 09:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha orvos írta fel a gyógyszert, akkor inkább beszélj vele, hogy abba hagyhatod-e.

Szerintem várj még picit, lehet, hogy korán teszteltél.

2018. jan. 2. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!