Van esély a babára ennyivel később?
24-25 naposak a ciklusaim, a babuci nem aksr jönni😕
Pénte este a 14. Ciklusnapon, 21 órától hatalmas görcseim voltak, ebből tudtam azonnal , hogy ovulációm van. Viszont nem tudtunk együtt lenni csak másnap, 24 órával később....
Szerintetek van még esély, hogy sikerült?
Az előző hónapokban nem görcsöltem ennyire, nehezis volt belőni,,,
Ha 24 naposak a ciklusaid , akkor az átlaghoz képest nagyon későn van ovulációd( tuti akkor van?), így rövid a luteális fázis, ami nem jó.
Persze neem biztos, hogy így van, de a leírtakból erre lehet következtetni.
A rövid luteális fázis oka a nem jó sárgatest hormon működés, aminek több oka is lehet.
Szőbal ki kellene deríteni, hogy a szurkálást..stb tényleg, valóban a peteéréskor érzed-e.
Mert az sem biztos... Volt itt múlkor egy válaszadó, aki elmeselte, hogy évekig azt hitte van, aztan amikor UH-gal és laborral nézték, akkor kiderült, hogy amikor érzi nincs is, amikor van, akkor semmi tünete..
Ha ez az első hónap (kérdés alapján következtettem, hogy az előző is te vagy, akkor még nincs mit aggódni, de én csinálnék egy hormonvizsgálatot, és egy UH követést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!