Van esély a babára? A többi lent.
Sziasztok.
Átlagosan 26 naposak a ciklusaim. + - egy két nap. Várható menzeszem előtt egy héttel el kezdett alul görcsölni picit a hhasam.Mint mikor kezd megjonni a menzeszem.Meg mintha a petefészkem fájt volna. De vérzés sehol. Mostani menzeszem 32. napra jött meg. De nem olyan mint szokott, kevesebb vér inkább olyan barnás színű. De a görcsök kicsit erősödtek. Ennyit még sosem vártam a menzeszre. Nem tudom hogy mikor történhetett a fogantatás, mert férjemmel aktív védekezés mentes némi életet élünk, tehát nem is nagyon számolgattam az ilyet. Nem görcsöl ülni rajta, tavaly elhatároztuk hogy bele vágunk és majd jön ha jönni akar a picur.
Csak most mikor késett a menzeszem majdnem biztos voltam benne hogy sikerült. Előtte kezdett görcsölni a hasam ami már eleve fura volt. De a tegnapi ellenőrző tesztem negatív lett. Nem vagyok csalódott, de a jelek mégis mást mutatnak. Higyjek ennek a kevéske vérzésnek, vagy ez még jelezhet babát. Van még egy tesztem, de nem tudom mikor csináljam meg mert utolsó együttlét után kellene 14 napot számolni. Van valaki aki volt hasonló esetleg aki ilyen cipőben volt és baba lett belőle? Szeretnénk a babát, és kíváncsi vagyok hogy ki hogy élte meg. Köszönöm előre is a válaszokat. :)
Nagyon valószínű, hogy nem vagy terhes.
Az is lehet, hogy elindult valami és korán vége lett a terhességnek, de simán késhetett is csak úgy minden ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!