Lehetek terhes?
Ha peteéréskor történt,akkor nagyjából 99% az esély rá.
Hány évesen éltek nemi életet?
Dehogy 99%...meg akkor is csak 30% ha peteereskor vannak együtt és totál bele élvez.
Kérdező, van esély ra. Ha késik tesztelj, aztán kiderül. Vagy vegyél be esemény utánit.
Jah nem, 4-es 85%.. De ez arra vonatkozik, hogx a peteeréskor is vannak együtt (mert naptár módszert sem használnak) és 1 évig...folyamatosan ... Tehát a 30% 1-1 alkalomra reális..
Szóval kb 30% sztem is.. De ha terhes lettél gondolom nem nyugtat meg az 70%, aki nem lenne terhes..
Levegőn is kell idő, hogy elpusztuljanak, hiszen akkor a spermavizsgálat, és az inszemináció, vagy lombik nem működne..
De igen kedves 5#, nézd meg az erről szóló statisztikát ha nem hiszed.
Ezért van h a fiatal pároknak 3-4 hónapig kell általában próbálkozni, h összejöjjön a gyerek, sőt csak 1 év próbálkozás után kell orvoshoz fordulni, addig normálisnak mondható ha nem jön a baba. Ha úgy lenne ahogy te írod, akkor minden párnak elsőre sikerülne a gyerek, ami viszonylag ritka. De kosz h lepontoztal mielőtt egy kicsit is gondolkodtal volna :-/
#8 Senkit sem pontoztam le,igaz,fel sem.
Az én válaszom is le van pontozva,ha nem vetted volna észre.Jah,hogy ahhoz gondolkodnod kellett volna..
Egyébként meg,fogjuk már fel,hogy azért mert 1 ember lepontozza a válaszodat,attól még nem lesz az adott válaszod 40-50-60-70%,ahhoz jóval több ember kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!