Vajon sikerült teherbeesnem?
Megszakításos védekezést alkalmaztunk, nem hatolt belém sokszor a párom. Ezek után megjött. Normális idōben, normális mennyiség. Nincsenek erre utaló jelek. Nem baj, ha becsúszott a baba, de vajon mennyi az esély rá? Rendkívül stresszes idõszakban vagyok, pár õszhajszálam is megjelent, de ez már lassan egy éve így megy egy hozzátartozó elvesztése miatt. A kapcsolatom is rámegy lassan. Sokszor fáj a mellkasom, ezért nyilván nem lehet baba. Nõgyógyászhoz 2 hét múlva van csak idõpontom. Addig is a talalgatás.
Szerintetek mennyi az esély rá?
Azok alapján amit leírtál, 0.1%
A mellkas fájdalom lelki - szihés eredetű lesz hidd el, előbb pszichológust ajánlom, mielőtt a háziorvos ír fel olyan gyógyszert amire semmi szükség, csak tönkre tesz.
Járok pszichiáterhez, pszichológushoz is, szedek nyugatót és antidepresszánst is, csak 3 éve kezelnek. Nemrég voltam pszichiátrián, de nehéz eset vagyok. Nem csak a szerettem elvesztése a gond, ezek sokkal korábban történtek, csak ez a legfrissebb és ezekután kezdtem el õszülni.
Szóval nem nagyon vagyok terhes?
Ha gondolod írj privatot, ajánlhatok könyveket, módszereket!
Szerintem addig ne vállaljatok gyermeket, amíg ilyen gyógyszereket szedsz. Baja is lehet.
Köszönöm a válaszokat! Nem tervezzük a babát, de nem vetetném el.
#3-as válaszoló. Köszönöm, hogy felajánlottad, de tényleg nehéz és rengeteg könyvet olvastam már. Egyedül az vigasztal, ha segíthetek valakin, mert akkor nem haszontalan a nyamvadt életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!