Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy sikerült teherbees...

Lehet, hogy sikerült teherbeesnem? Tervezzúk a babát és rajta vagyunk az ügyön.

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy napok óta érzékeny a mellem. Néha olyan farkaséhség jön rám, néha pedig semmi étvágyam sincs.Tegnap és ma szúrkált a hasam. Még korainak zartom a tesztez, de ezek már lehetnek a korai terhesség jelei?
2014. jún. 1. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehetnek. De csak akkor tesztelj, ha nem jön meg.
2014. jún. 1. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdező!

Lehetséges. De biztosat majd csak teszt fog mondani.

Esetleg a nem várt előtt tesztelj 2-3 nappal, talán akkor már nem korai, ha sok tüneted van, de a legbiztosabb, hogyha megvárod amig nem jön meg és csak utána tesztelsz.

Nekem nem ilyenek voltak a tüneteim mikor sikerült a baba, előtte próbálkoztunk 2 hónappal és minden kis apró tünetre azt hittem, hogy terhesség jele :( az nagyon rossz volt, mert nagyot csalódtam, hogy nem sikerült.

De persze ez nem azt jelenti, hogy nem sikerült! Csak leirtam az en esetemet, remelem nem baj :)

Drukkolok,, hogy pozitiv legyen a teszted!!

21 hKm

2014. jún. 1. 20:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is úgy gondoltam, hogy jobban "járok", ha megvárom a mensit :)
2014. jún. 2. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!