Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lehetek egyutt hogy...

Mikor lehetek egyutt hogy tuti sikeruljon a kicsi?

Figyelt kérdés
2napja erosen faj a mehem, es feher nyulos kremszinu a folyasom. Akkor ez azt jelenti hogy most van peteeresem? Lehet erezni az ovulaciot? Napkozben faradekony vagyok. Mikor erdemes egyutt lenni hogy tuti ossze jojjon a kicsi? Nincs ovu tesztem, es nem mertem hot se. Mult honapban sem vedekeztunk de megjott sajnos. Valaki segitene? Koszonom.

2017. dec. 28. 14:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia!Ha biztos akarsz lenni a dolgodban akkor javaslom a digitàlis ovulàciòs tesztet!5 hònapig pròbálkoztunk sikertelenül,a teszt segítségével egybôl terhes lettem.:)
2017. dec. 29. 22:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Az ovulációs teszt csak abban segit hogy jó legyen az időzités, van akinek segit mert enelkül nem lennének pont jókor együtt, de attól még mindig nem 100% hogy meg is fogan, erre minden legjobb időziteskor ha minden rendben is kb 25%
2017. dec. 30. 10:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekünk a szeptemberben jött össze, 2év 4 hónap próbálkozás után... abban a hónapban 2x szexeltünk összesen... amikor sűrűn(2naponta), akkor nem jött össze...
2017. dec. 30. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!