A baratommal 1 hete lefekudtunk es bennem ment el viszont kesett a men1struaciom. lehet kicsi babaaam lesz?
szoval kesett a menstruaciom 2napot (tudom h ez nemsok!)
de vegulis megjott de furcsa nem olyan 'sok' mint szokott.
hanyingerem van szedulok es az ettel illatatol megjobban hanyingerem lesz.
meg szeretnem tudni hogy lehetek e terhesss?????? :)
en orulnek neki nagyon!!!
es azt is tudom h ez sok mastol lehetseges.. es hogy meg koraik a terhessegi jelek.
Figyelem!
Amennyiben kérdésed "Terhes vagyok-e" jellegű, a Gyerekvállalás/Teherbeesés kategóriába írd ki!
Terhességi tesztről hallottál már? Drogériákban is lehet kapni.
Azért egy gyerek nem játék, azt fel is kell nevelni. Hány éves vagy? Mert az írásod alapján nem tűnsz soknak... Én egy kapcsolatot nem indítanék gyerekkel, hiába vágyom rá én is, meg vagyok is benne a korban rendesen... (30+)
Na meg a barátod tud róla hogy nem szedsz gyógyszert? Mert feltételezem akkor nem élvezne beléd... Vagy ő is szeretné? Fel tudnátok nevelni??
a terhességi tesztek általában 1 hét - 10 nap után már kimutatják. vegyél egyet, és ha elmúlt a mensid, ami vélhetően elmúlik 1-2 napon belül, akkor csináld meg. ha még nem vagy biztos az időpontokat illetően, akkor a teszt után egy hét múlva csinálj egy másodikat. akkor már elvileg több, mint két hete történt az aktus, így tuti ki kell, hogy mutassa.
de nőgyógyászhoz is elmehetsz pár nap múlva, ott még biztosabb eredményt kapsz.
és igen, lehetsz terhes.
anyukám mondta, h velem megjött neki 2 hónapon keresztül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!