Terhes vagyok? Vagy így kicsi az esélye?
na szóval a hülye előitéletekkel hagyjon mindenki.
gumival védekeztünk a barátommal nagyjából 28.-án , és most 16-19 között kellene menjöjön. de még nem jött meg. félek h mi van ha terhes vagyok, mert amugy vannak ilyen elő jelei a mensinek mint a fáj úgy a hasam ott és néha van az a tipikus mensi görcs. lehet esetleg az h a meleg miatt késik? írtam már h gumival voltunk de hallottam h kiszakadt és pont ki vette akkor amikor hallottam, és nem élvezet belém szóval jah, viszont az anyámmal nem jó a kapcsolatom apámmal se olyan nagyon jó. barátnőm anyuja viszont olyan mint a fogadott anyum és most a héten talizunk és beszélek vele erről ha nem jpn meg addig. de kéne egy kis megnyugtatás addig is. a másik dolog h ha úgy van dokihoz mehetek egyedül is? vagy kell egy nagykorú is? mert akkor elég ha a 18+os barátnőm jönne velem? köszi előre is. szedtem cataflant és algoflexet az elmúlt időben többször is.
Valószínűleg azért késik, mert stresszelsz.
Ilyenkor érdemes azért csinálni egy tesztet, hogy megnyugodj.
megjött😻😻
amúgy az a 'vicc' h amióta nemi életet élek (kb 3 hónapja azóta fáj csak a hasam mensinél nagyon)
köszi a segítséget/megnyugtatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!