Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem?

Megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés
[link]
2017. dec. 27. 17:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%

Ovuláció után 8 nappal még meg sem történt a beágyazódás.Az 5-7. napon kezdődik el és kb. 1 hétig tart.

Nem véletlenül mondják,hogy 14 nap múlva mutat valós eredményt a teszt.De a 11.nap előtt semmiképpen.

Reméljük pozi lesz,csak még kicsit korán teszteltél.:I

2017. dec. 27. 19:28
 12/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! A kisfiamnál is pozitív volt a 9.dpo-n, mèrtem a hőmet így tudom. Holnap reggel csinálok mèg egyet ès kiderül...
2017. dec. 27. 19:38
 13/25 A kérdező kommentje:
9-es te tesztelsz holnap? Írj majd mindenkèpp 🤗😊
2017. dec. 27. 19:41
 14/25 anonim ***** válasza:
50%

Hogyne..

Egyébként meg ha ennyire tapasztalt vagy ,akkor miért nem csinálsz egy tesztet?Nem ide kell írogatni,hiszen te tudod,hogy még beágyazódás előtt is mutatja a terhességet a teszt..

2017. dec. 27. 19:45
 15/25 A kérdező kommentje:
Van már egy gyerekem csak tudom, hogy volt vele! Attól ez mèg nem biztos, hogy most is úgy lesz. Olvasással kicsit mèg a tèmában, ès láthatod ;) Nagyon sajnálom ha neked nem jön össze a baba, de attól mèg nem kell felül bírálni, hogy volt az első gyermekemnèl ;)
2017. dec. 27. 19:48
 16/25 A kérdező kommentje:
Teljes szárazon ilyen: [link]
2017. dec. 27. 19:49
 17/25 anonim ***** válasza:
Sajnos negatív
2017. dec. 27. 19:52
 18/25 anonim ***** válasza:

En is tudom, hogy hamar van, raadasul az x-epil szaradasi csikos is lehet, de a remeny eltet. :) Ezt csak az tudja, aki benne van. Ne itelj...

Reggel, ha el nem felejtem, megcsinalom a masik tesztet. Jelentkezek. ;)

2017. dec. 27. 19:58
 19/25 Katoonene ***** válasza:
68%

Szia! Látom mire gondolsz. Nekem is már a 8.dpo-n erős pozitív vaterás one step tesztem volt (az 10-es erősségű). Én is tudom mikor volt a peteérésem, mert uh-n is nyomon követtük, valamint hőmérőztem.

11-es ajánlom figyelmedbe Ceizel írásait, mielőtt butaságokat írsz,olvass.

2017. dec. 27. 20:39
 20/25 anonim ***** válasza:
25%

Én azt nem értem hogy mi a töknek kell kitenni. Ez negatív, a hülye is látja.

Ha holnap vagy azután meg lesz rajta második csík is, akkor meg azért nem kell kitenni mert kettőig illik tudni elszámolni egy felnőtt embernek.

Sosem értettem ezt a "kiteszem a hugyos tesztemet hogy más is lássa amit en is látok itthon" dolgot......

(nekem van 2 gyerekem, mindkettőnél sikerül megkülönböztetni az 1 csíkot a 2 csíktól)

2017. dec. 27. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!