Pozitív a tesztem, de ez miért van?
Szóval, csináltam egy tesztet 12.03-án, mert késett a mensim, és hát az van hogy alig lehetett rajta látni a csíkot, azóta sem erősödött...
Ma reggel csináltam ismét egyet, de ugyanolyan halvány a csík, pedig már ez a 7. Nap hogy késik,erősebbnek kéne lennie nem?
Valami baj lenne, azért nem erősödik a csík?
Így néz ki:
Köszönöm:))
De az nem jelent problémát hogy a csík nem erősödik?
Nekem is halvány volt és nagyon nehezen erősödött. Én elmentem dokihoz, 4. héten nem látott semmit, 5. héten petezsakot, 6. héten üres petezsakot. Most megint megyek, lesz e egyáltalán baba :(
Első terhessegemnel jóval erősebb volt a csík már a nem várt napján is.
Valoban pozitiv, de eleg halvany ahhoz kepest h mennyit kesik. Nekem ez a teszt mensi elott 3 nappal nezett igy ki. Nemvart napjan meg egyforma eros volt mindket vonal.
Na most neked vagy kesobb fogant mint felido, vagy tenyleg van valami problema, vagy szimplan csak nem valasztodik ki annyi hcg a vizeletedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!