Megneztetek a tesztem? Holnapra nem varom.
2017. nov. 7. 09:54
2/18 anonim válasza:
Én nem látok rajta 2. csíkot. :-( de tesztelj holnap is egyet!
3/18 anonim válasza:
Ez nem egyertelmu, inkabba negativhoz all kozelebb, de mintha valami maszat megis lenne a masodik csik helyen. Mindenesetre ebben a formaban nem pozitiv.
Szerintem vard ki, hogy megjon-e a mensid es ha nem, akkor csitortokon tesztelj.
4/18 anonim válasza:
Valami nagyon halvanyan mutatkozik ott,probalj varni 2 napot aztan tesztelj,megy a drukk!:-)
5/18 A kérdező kommentje:
Friss a kep, kb 1perc utan keszult,mindenkeppen tesztelek ha nem jon meg. Eloben jobban latszik. Koszonom a valaszokat! Foleg az elsonek :DDD
2017. nov. 7. 10:09
6/18 A kérdező kommentje:
2017. nov. 7. 10:18
7/18 anonim válasza:
Igy mar jobban latszik,enyem is igy kezdodott:)
8/18 anonim válasza:
Szia! Mind a két terhességem ilyen teszttel kezdődött a nemvárt napján. Gratula!
9/18 anonim válasza:
Szerintem pozi.. De tesztelj 2 nap múlva...
10/18 anonim válasza:
Bocsi, nem akarok ünneprontó lenni, de 1: szanaszét szerkesztetted, hogy látszódjon,2:nincs színe, szürke,3:vékonyabb is, mint kéne talán. Ismételd meg, de ezt még ne vedd pozinak! Drukkolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!