Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív a tesztem, de ez...

Pozitív a tesztem, de ez miért van?

Figyelt kérdés

Szóval, csináltam egy tesztet 12.03-án, mert késett a mensim, és hát az van hogy alig lehetett rajta látni a csíkot, azóta sem erősödött...

Ma reggel csináltam ismét egyet, de ugyanolyan halvány a csík, pedig már ez a 7. Nap hogy késik,erősebbnek kéne lennie nem?

Valami baj lenne, azért nem erősödik a csík?

Így néz ki:

[link]

2017. dec. 5. 16:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na mivan veled kérdező? Nálam megint üres petezsakot láttak, ugyh missed ab lesz :(
2017. dec. 7. 10:30
 12/14 A kérdező kommentje:

Felhívtam a nőgyógyászom, azt mondta két hét múlva menjek, addig úgysem lát semmit, úgyhogy most várok...

Te hány hetes lennél? Lehet, még van remény (?) :))

2017. dec. 7. 16:18
 13/14 anonim ***** válasza:
7 hetes lennék. Nekem nincs már remény, üres volt végig és nem is nőtt, felesleges várni. De neked biztosan van, a halvány teszt azért nem mindig baj, bár ha nem erősödik egyáltalán akkor az árulkodó :( de azért drukkolok. Majd írd meg mi lett.
2017. dec. 7. 16:58
 14/14 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom :(

Mindenesetre, biztos vagyok benne, hogy ami történik az okkal, és hamarosan sikerülni fog:)

És köszönöm a biztató szavakat!

2017. dec. 7. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!