Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue nem várt előtt 1...

Clearblue nem várt előtt 1 nappal halvány pozitív a többi lent Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

24én kellett volna megjönnie, azóta sem jött meg, a mellem duzzadtak és fájnak.

23án reggel a clearblueval teszteltem első pisivel egy azonnalo jól kivehető halvány pozit

Itt a kép:

[link]

De ma 27én igaz nem első pisiből hanem vagy a 4. pisilére egy walentin nevezetű tesztre pisiltem egyértelműen negatívat!

Nem ismerem ezt a tesztet ezt még soha nem használtam csak clearbluet nem kaptam sehol sem...

Szerintetek ilyenkor mi van?

Köszönöm a válaszokat

2017. dec. 27. 11:05
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a teszt a hibás. Sajnos benne van mindig a pakliban, hogy valami elkezdődik és hamar megszakad. Mindkét tesztet használtam már, mindkettőt korán, nem csaptak be. 3 terhességem volt, 2x volt baba, meg egy kémiai terhesség is volt. Pozitìv lett a facelle, majd pár nap késéssel megjött. De hátha csak ez a walentin hibás, én facelle-t vennék, vagyis 3. terhességemnél én már csak azt használtam.
2017. dec. 27. 14:02
 12/43 A kérdező kommentje:

Hmmm....

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszadásokat

Elengedem ezt az egész most már...😯

Reggel első pisiből tesztelek még 1 utolsót és bármi is lesz megyek dokihoz, mert nem jön meg... átmentem aggódásba...

Na mind1

Köszi mindenkinek 😊😙

2017. dec. 27. 14:16
 13/43 anonim ***** válasza:
Nekem csak a clearblue digital mutatta ki 3! Nap késéssel, hogy baba van. Sem az xepil, sem a rossmanos nem mitatott semmit. Majd írj!
2017. dec. 27. 15:44
 14/43 A kérdező kommentje:

Holnap megírom

Köszönöm hogy megírtad

2017. dec. 27. 15:50
 15/43 anonim ***** válasza:
Nalam nem volt kemiai terhesseg, es annal sem, aki a kerdesemhez lentebb irt, amit a 10-es valaszban linkeltem, mindkettonknel egyertelmuen a teszt volt hibas.
2017. dec. 27. 17:26
 16/43 anonim ***** válasza:
Nekem ettol erosebb, siman fenykepezheto + jelnel mas tesztek negak lettek, es meg is jott. Remelem, neked jo lesz a vege. :)
2017. dec. 27. 23:07
 17/43 A kérdező kommentje:

Hát az van, hogy szerintem a clearbluek a nem jók vagy nem tudom mi van...

3000 ft-os clearbluet vettem ma reggeli első pisivel egy kicsivel halványabb pozit pisiltem...

Szerintem nincs semmi

Mind1

Jövőhéten úgy is megyek dokihoz...

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

2017. dec. 28. 09:23
 18/43 anonim ***** válasza:
Erre már nagyon kíváncsi leszek! Megy a drukk!
2017. dec. 28. 09:24
 19/43 A kérdező kommentje:

:)))

Köszönöm

De kétlem, hogy baba lenne...

Igaz nem jött meg azóta se a melleim bevannak durranva és érzékenyek de a teszt KI KELLENE HOGY MUTASSA!!!

De tényleg köszi :)))

Azért megírom hogy mivolt a dokinal jövőhéten :)))

Nagyot néznék ha valóban baba lenne, de már elengedtem :)

2017. dec. 28. 09:39
 20/43 Elány ***** válasza:
Ne engedd el teljesen csak próbálj nem görcsölni rajta. Nekem 6db 4különböző fajta pozitív tesztek van nov.5én jött meg utoljára a doki ma mégse látott semmit...
2017. dec. 28. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!