Szerintetek ez nagyon nagyon halvány pozitív?
Tudom majd csak a menstruáció elmaradását követő napon teszteljek,de kíváncsi voltam vajon kimutatná-e ha már terhes vagyok?! 3 nap a nem vártig. Volt valakinek hasonló tesztje?
Nem láttam még ilyen tesztet, de csak egy csík van, vagy csak túl kicsi a kép. Egy szabály: ha keresgélni kell a második csíkot, akár élőben, akár fényképen, akkor vagy negatív a teszt, vagy még értelmetlen kiértékelni, olyan korai.
Annyit azért elárulok, hogy voltak nekem nagyon halvány tesztjeim. Az első egy héttel a kimaradt vérzés után, el is halt korán a baba. A második és harmadik pedig az elmaradt vérzés napján, ott nem is volt baba, megjött késve a vérzésem mindkétszer.
Két gyereket szültem, mindkettőnél a kimaradt vérzés másnapján éppolyan erős volt a második csík, mint a kontroll csík.
Van olyan, hoyg később fogan, ezért később mutatja ki a teszt, stb., de ezek csak azt bizonyítják, mennyire kiszúrsz magaddal, ha ilyen korán tesztelsz.
Várj pár napot. Ha nem jön meg tesztelj újra.
Kívánom, hogy pozitív legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!