14/20 anonim válasza:
Szerintem szó nincs frusztrációról senkinél, egyszerűen akárhogy forgatom, nézegetem minden irányból a telefont, hátha, de nem látom, mi jöhetett ki azonnal.
Kb 2 hete írtam ki kérdést én is, mert nem voltam biztos abban, hogy itt van-e 2 csík, vagy csak én látom...
2 nap múlva reggelre már erős csík volt.
Tesztelj újra, és tedd fel azt is.
15/20 A kérdező kommentje:
Az 1-es 5-ös és 6-os válaszoló igenis, hogy elèggè frusztrált szemèlyisèg, ha egy anonim oldalon nem tud felsőtthöz mèltó èltelmes választ adni ;) Csak sajnálni tudom őket, saját magukat minősítik...
2017. dec. 22. 12:19
16/20 A kérdező kommentje:
Csináltam ma reggeli vizeletből tesztet, felteszem hátha ezen már látszik :) Tegnap azèrt lett olyan halvány szerintem, mert sokadik vizeletből volt, nem tartogattam előtte.
2017. dec. 22. 12:21
18/20 anonim válasza:
Gratula ez mar pozi. De tnap begativ volt.
19/20 anonim válasza:
#14 vagyok. Ezen már látszik. Gratulálok!
20/20 anonim válasza:
Tegnapi is latom,ezen meg egyertelmu! Gratulalok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!