Dohány szag undor?
A párom dohányzik, és nyilván a szájának is sajnos cigiszaga, íze van. Eddig nem zavart, éreztem magát a konkrét cigi szagot, de elvoltam.. Pár napja pedig minden csóknál annyira megfogalmazhatatlan - íz, szag van, hogy öklendezés jön rám.(bocsi ha kicsit undi volt. :)) Nem vedekezunk, a teszt még negatív, 4nap múlva lenne esedékes a menzesz.
Valakinek esetleg hasonló?
Olvastam itt egy kismama válaszát hasonló témában.Nos,ő elmondása szerint sikeresen lehányta a dohányszagú férjét(ha jól emlékszem szex közben),annyira felkeveredett a gyomra tőle.
A férfi többet nem gyújtott rá.
Egyébként szörnyű hallani,hogy egy felnőtt férfi,aki remélhetőleg hamarosan apa lesz,nem képes leszokni a dohányzásról,ami,ugye azért gázos,mert bizony a baba mellett is ugyanúgy hódol majd ennek az igénytelen és egészségtelen szokásának.
Ha össze is jött a baba,még nem lehetnek terhességi tüneteid.
Ilyen korán még nem vennél ilyet észre.
Én is egyik napról a másikra undorodtam meg a dohányszagtól, pedig előtte cigiztem másfél évig. És nem voltam terhes.
Ellenben mikor terhes lettem (én akkor már tudtam, hogy az vagyok), pl azt is megéreztem, hogy a sógornőm füves cigit szívott, és rosszul lettem a szagtól...
Most újra terhes vagyok, semmilyen füstszagot nem bírok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!