Ugye nem lehet így baj?
Figyelt kérdés
Ha a barátom a melleimre élvezett, letöröltük zsepivel és amennyire tudtam le is mostam (félhomály volt, nem tudom, hogy pontosan mindent lemostam-e), és utána a melleimmel játszott, majd megujjazott, akkor abból nem lehet baj, ugye? Mármint nem maradhat úgy életben sperma, vagy igen?
Tudom, hogy butaságnak hangzik a kérdésem, sajnálom, csak megijedtem. ://
21/L
2017. dec. 14. 23:17
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.
Tudom, hogy buta kérdésnek tűnik, de aggódok és nem szeretnék terhes lenni.
2017. dec. 15. 10:37
12/16 anonim válasza:
Beléd került a sperma? Nem. Akkor miért aggódsz?
13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy került-e a barátom ujjára sperma, amikor melleimmel játszott. Azért aggódok.
2017. dec. 15. 16:57
14/16 anonim válasza:
Mig itt a válaszokat vártad addig simán eltudtál volna menni firatni 72 orás tabit,ha már ennyire aggodsz.De gobdolom neked ez eszedbe sem jutott,soha nem szoktam rosszindulatu lenni,inkább megszoktam tartani magamnak de ezt nem tudtam szo nélkül hagyni.
15/16 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott. De nem akarom esetleg feleslegesen hormonokkal tömni a szervezetemet.
2017. dec. 15. 20:32
16/16 A kérdező kommentje:
Meg más okaim is vannak, hogy ezt az opciót miért nem vettem figyelembe.
2017. dec. 15. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!