Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így ugye nem lehetek terhes?
Elmegy elötte pisilni? Ennek aztán semmi köze az elöváladékhoz...
De gumival nincs szinte semmi esély a teherbeesésre.
Viszont a parád miatt elcseszett egy szex lesz ez, semmit nem fogsz élvezni belöle.
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
A félelmeid miatt valószínűleg annyira görcsös leszel, hogy szegény srác valószínűleg nem is fog tudni annyira felizgatni, hogy be tudjon hatolni.
Gyötrelmes együttlét lesz, az biztos.
De terhes az tuti nem leszel ilyen védelmi rendszerek mellett.
Miért nem szedsz fogamzásgátlót?
Én is hasonlóan féltem, és addig nem is voltam együtt a barátommal mag nem kezdtem el szedni, biztos hogy azért történt volna valami, mert annyira félek. És mint már írták, úgy nem lehet élezni ha félsz, valamint szerintem a fiúnak sem túl élvezetes ha nem elég hogy óvszert kell húznia, még ki is kell venni a végén, én nem bírnék ilyet kérni a barátomtól.
(amúgy a leírt módszer teljesen biztonságos, hacsak az óvszer nem szakad ki)
Így nem érdemes.
Ennél rosszabb csak akkor lenne, ha 2 doktor is lenne mellettetek, és magyarázná közben az aktust.
Vagy, mint a középkorban: csak elölről, sötétben, felöltözve, és nagyon röviden.
Kicsit megpróbálhatnál felnőni - addig pedig szexeljetek behatolás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!