Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nehezebb teherbeesni 30...

Nehezebb teherbeesni 30 felett annak aki még nem szült, vagy ez nics összefüggésben azzal hogy van-e az adott nőnek már gyereke?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok és nincs még gyerekem,viszont szeretnék. Nem tudom hogy lehet-e,nem voltak még próbálkozásaink a férjemmel,de hallottam egy-két helyről hogy nehezebb ebben a helyzetben viszont én erről eddig nem tudtam.

Egészségesen élek,egészséges a szervezetem is (persze genetikai problémák lappanghatnak mint mindenki másnál).

2017. dec. 13. 10:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
En 34evesen parom meg fiatalabb nalam,nem erzem magam oregnek 10ev mulva sem 😂
2017. dec. 13. 16:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából úgy tűnik hogy a kor a lényeg főleg nem az hogy szült-e már az illető. Persze vártam olyan választ is,hogy nem ilyenkor kell szülni hanem kellett volna előbb, de mit csináljon az ember ha egyéb okok miatt nem tudtam bevállalni. Nem mindenki találja meg a párját fiatalabb korában. Ehhez szerencse is kell.
2017. dec. 14. 13:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Sajnos 30 év felett szokták mondani, hogy csökkenek az esélyek, de azt nem tudom milyen szinten. Nekem 29 évesen azonnal sikerült, most majd kiderül 31 évesen milyen gyorsan fog:).

Azonban a dokim azt mondta, hogy nagy átlagban aki már szült annak könnyebb teherbeesnie, az indokot nem kérdeztem. Mivel fiatalnak számítok (ezt álmomban sem gondoltam) 6 hónap után ha nem sikerül elvégez néhány vizsgálatot. Azt mondta, hogy 35 éve felett ez 1-1,5 évre tolódik ki.

2017. dec. 15. 04:26
 14/14 anonim ***** válasza:
kérdező sikerült az álmod,hogy terhes legyél és babázhas?
2021. nov. 11. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!