Ki nem várja még szerda, csütörtökre?
Figyelt kérdés
2017. dec. 11. 06:39
21/53 anonim válasza:
Szurkalok en is folyamatosan,es elmult a derekfajasom is. Kivancsi vagyok mi lesz reggel a teszten... Niki
22/53 A kérdező kommentje:
Remelem pozitív lesz!:)
2017. dec. 12. 19:52
23/53 anonim válasza:
Koszi a drukkot! En is remelem. Peredictort csinalom meg reggel ha nem pisiliek 2-3orankent mint elozo ejszaka. Niki
24/53 anonim válasza:
Xepilt csinaltam abbol 2dbos van itthon es tok negativ. Azt hiszem amit hetfon csinaltam Gabriell,soha tobbet. Pedig xepilt is azidjak de ezen sehol egy szellemcsik sem.
Ha nem jon meg holnap akkor majd penteken tesztelek ujra.
Almomban full ket csikosat teszteltem,napok ota ezzel almodok. :(
25/53 A kérdező kommentje:
Én is azt álmodtam hogy egyre erősödő tesztjeim vannak. De most nem tesztelek egyenlőre csak várok. :( péntek reggel akarok tesztelni ha addig nem jön meg, de csak pozitívan meg bármi lehet,ameddig nem jön meg nincs veszve semmi!!:)
2017. dec. 13. 07:08
26/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom mások hogy bírják de nekem egész nap csak ez jár a fejemben.. jó lenne kicsit megnyugodni és elterelni a gondolatokat mert a végén a sok aggódás miatt nem fog meg jönni és akkor ismét egy negatív teszttel kell szembesülni ..
2017. dec. 13. 07:10
27/53 anonim válasza:
Megszaradva mintha lenne rajta valami,kivancsi leszek mi lesz holnap...
28/53 A kérdező kommentje:
Én látom rajta !!!!! Ebből tuti lesz pozi!:))))
2017. dec. 13. 09:37
29/53 anonim válasza:
Azt nem ertem h a gabriell meg erzekenyebb lenne? Az is 25os... hetfon azon is latszott akkor erosodnie kellett volna,nem?
30/53 A kérdező kommentje:
Erősödni fog biztosan tuti :)
2017. dec. 13. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!