Fogamzasgatlot szedek, viszont a szunet 2. Napjan barnas folyasom volt es hohullamaim. Azota megjott, de lehetetg a beagyazodas jele?
Mindig rendesen szedtem. Hetfon vettem be az utolso szemet, szerdán volt a barnas folyas aztan penteken jott meg rendesen.
Tudom, hogy tulaggodom, de azert van az oldal hogy kerdezzek.
Foggatlobol meg csak a 3. levelet fejeztem be.
Jah es kedden-szerdan a hasam is fajt, olyan megjovosen.
Hanyas csak tegnap este es ejjel jelentkezett osszesen 8-szor, dee most a szunetben vagyok es igy a tablettara nincs hatassal.
A hanyast en kajára fogtam eleinte, aztan mar nem tudom mi volt. De mar jobb.
3-as, a minap írta itt valaki, hogy a barátnőjének volt megvonásos vérzése a tabletta mellett, mégis terhes lett. Csak ő antibiotikumot vagy mit szedett és az hatástalanította a tablettát.
Egyszóval igen, ha nem volt semmilyen egészségügyi gondod - hányás hasmenés (nem csak 1x hanem egész nap vagy napokon keresztül), akkor kevés az esélye, sőt, kizárható.
Ha mégis úgy érzed, hogy van rá esély, akkor inkább tesztelj vagy nem tudom. Max megnyugodsz, hogy nem vagy az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!