Ez lehet beágyazódás?
3 és 5 nappal ezelőtt voltunk együtt. 4-5 nap múlva jönne a nem várt. 24-25 naposak a ciklusaim.
Ma reggel halvány rózsaszín volt a wc papíron. Ilyen még sosem volt korábban. Most először próbálkozunk.
Viszont a hőm kicsit alacsonyabb volt reggel.
Első prőbálkozásra már hőgörbét vezetsz?? :O
Szerintem későn voltatok együtt.
Beagyazódáshoz korai még a pecsételés az 5 napra is..
Aztán minden lehet, csak kisebb a valószínűsége..
Nekem a 25 napos ciklusomhoz mindig a 11-12. Napon volt peteérésem.
Pecsételés a 11.dpon volt Mikor terhes lettem rá a 4. Napon, nem várt napján teszteltem pozitívat ugye ez csak példa, hiszen mindenki teste más és más
Csak kíváncsiságból kezdtem el a hőgörbét :) Hogy lássam, hogyan is néz ki a gyakorlatban.
Amúgy én is úgy gondolom, hogy kicsi az esélye, hogy terhes legyek, de hát vannak, akik képesek menstruáció közben is teherbe esni, mivel most kezdtük, fogalmam sincs róla, hogy nekem több havi próbálkozás kell-e vagy elég, ha rámnéz a férjem, és máris terhes vagyok :D
A következő kérdés is a tied?
Mert ha pecsételgetsz, és tényleg rövid a peteérés és a menzi közti idő (luteális fázis) akkor mindegyik progeszteron hiányra utal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!