Beágyazódás jele lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Előző hónapban 19.én jött meg. Azóta semmi. 1 hete kb arra ébredtem este,hogy erősen görcsölök,szúrkál,korgó hangokat ad a hasam oda lenn. Nekem korhás a mentruáció előtt is szokott lenni..olyan volt,mint ha hasmenésem lenne olyan jellegű görcs,de nem kellett mennem wcre.
Egész éjjel volt ez. Aztán erősebb fehéres folyásom volt pár alkalommal. Azt hittem meg is jön..most tegnap ismét kicsit görcsölgettem,de még semmi.
Egyébként legutóbb óvszer nélkül voltunk,de óvszerbe ment el már a párom.
Babaprojektet jövőre szerettük volna,de most se lenne baj igazából,sőt én örülnék neki :)
2017. nov. 22. 12:18
1/1 anonim válasza:
Nekem a szurkáló érzés inkább a peteérést szokta jelezni, de ez mindenkinél más, nehéz is pontosan leírni az érzéseket. A beágyazódást igen, kísérheti görcsökre emlékeztető érzés. nekem is volt, mellé csak zuhanyzáskor vagy WC-papíron látható rózsaszínes-barnás váladék. De csak a második babámnál, az elsőnél az égvilágon semmilyen tünetem nem volt a menstruáció elmaradásán kívül egészen a magzatmozgásokig, vagyis a 18.hétig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!