Mindenki megőrül, aki gyermeket szeretne, vagy terhes?
Kezdek félni, hogy rám is ez a sors vár, bár még nem tervezek gyermeket.
1. 2 napja késik, tesztet nem csinál, de már UH-ra megy, mintha bármit is lehetne látni 2 nap kimaradásnál.
2. Már menzesz előtt 3 nappal tesztel és sír, hogy nem pozitív (mivel ugye a tesztek általában az elmaradt vérzés után mutatják ki a terhességet)
3. Csinál 8 db tesztet és azon szenved, hogy nem erősödik a csík. (Holott a vizeletteszt kvalitatív módszer, azaz a HCG jelenlétét mutatja ki, nem pedig a mennyiségét)
4. 1-2 napja késik (vagy nem is késik még), pozi a teszt, és már csücsül az UH előtt (panasz nélkül természetesen), holott úgy sem lehet még látni a terhességet.
Létezik még olyan ember, aki képes ilyen helyzetben is kicsit racionális maradni?:D
Szia!
16-os válaszoló
A méhenkivüli terhességnél nem erősödik a teszt.Vagy tévedek?
A kérdésre válaszolva
Több évnyi probálkozás után elfogadhatónak mondanám a bekattanást De aki már az első esetleg második hónapba már így viselkedik elég gáz.Na és van még a hőgörbe vezetése is ami fokozza a parát.
Az is igaz,hogy sok idióta kérdés van.Sokszor fogom is a fejem.Nem nem erre a kérdésre értettem.
Ja ez lemaradt.
Szerintem akkor is meg lehet érteni valakit ha az előző terhességnél probléma volt.pl.progi hiány,méhenkivüli,vagy egyéb egészségügyi probléma volt.
De nem az első terhességnél.
Vannak kérdések, amiket megértek.. Az aggódás... A bizonytalanság szüli...
De azért nem mindenki őrül meg.. :)
Amitől én őrülök meg... A legetek terhes ( mert ugye mi jósok vagyunk..) kerdések mellett a "jókor voltunk együtt"? Vagy holnap szexeljünk-e..
Síkítófrász..már tovább is görgetek..
A nem erősödő tesztek -- sajnos méhen kivül is egy ideig ugyanúgy fejlődik, bizony a hcg szint is növekszik...a íg van hele a babának..(8. Hét kb).ezt az előzőnek jegyzem meg
Szóval a nem erősödő tesztek..
Ha azt írod ne aggódjon, nem jelent semmit, aztán baj lesz, akkor te vagy a hülye.. Közben nem függ össze, a kérdező által leírtak miatt..
Megértem azt is, akinek hormonpótlásra van szüksége, azért tesztel hamar.. De ők már tapasztaltak -gondolnám - annyira, hogy nem kell ide írogatni kerdést erről..
Kérdésre válasz tehát.. Hál Istennek nem őrül meg mindenki... ;)
Amit írtam előzőleg 6 évnyi tapasztalatból írtam.
15-16-os válaszoló voltam
Ja és egy pár hozzászólást töröltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!