Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindenki megőrül, aki gyermeke...

Mindenki megőrül, aki gyermeket szeretne, vagy terhes?

Figyelt kérdés

Kezdek félni, hogy rám is ez a sors vár, bár még nem tervezek gyermeket.

1. 2 napja késik, tesztet nem csinál, de már UH-ra megy, mintha bármit is lehetne látni 2 nap kimaradásnál.

2. Már menzesz előtt 3 nappal tesztel és sír, hogy nem pozitív (mivel ugye a tesztek általában az elmaradt vérzés után mutatják ki a terhességet)

3. Csinál 8 db tesztet és azon szenved, hogy nem erősödik a csík. (Holott a vizeletteszt kvalitatív módszer, azaz a HCG jelenlétét mutatja ki, nem pedig a mennyiségét)

4. 1-2 napja késik (vagy nem is késik még), pozi a teszt, és már csücsül az UH előtt (panasz nélkül természetesen), holott úgy sem lehet még látni a terhességet.

Létezik még olyan ember, aki képes ilyen helyzetben is kicsit racionális maradni?:D

2017. dec. 6. 18:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
3év próbálkozás után írom: teljesen megértem a dpo-zós, lefozóztam ugye ti is látjátok a masodik csikot, lehet e ez a terhesséf jele stb kérdéseket. Nekem is voltak ilyen időszakjaim. Na nem ide írkáltam őket, de kb ilyen szinten voltam. Aztán voltak olyan időszakok amikor teljesen 0ban pörögtem ezen a témán. Hidd el, a hosszú várakozás alatt a nők képesek kicsit bekattanni néha egy rövid időre. Persze aki alapból kattant annál az fokozódik. Illetve van a másik tábor, akik a 13évesen 0tudással szexelő gyerekek, akik felteszik ezeket az idióta kérdéseket, mint pl hogy ha a mellette lévő szobában masztizott a barátja, és ő érezte az illatát lehet e terhes.... szóval őket megvetem, és sajnálom is.
2017. dec. 6. 22:44
 12/18 anonim ***** válasza:
18%
Kihagytad azokat, akik feltöltik ide a tök homályos teszteket, meg átrakják negatívba meg ilyenek.
2017. dec. 6. 22:45
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
Meg szétszedik a tesztet...
2017. dec. 7. 01:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van és sokan túlzóan írkálnak meg fotózkodnak. De nem kell elítélni őket. Czeizel Endre azt mondta, h a pozitív teszt után 1 héttel menjünk egy úgynevezett nullás ultrahangra, mert 1 jó szakember egy jó géppel már észreveheti a méhen kívüli terhességet. Azért ez sem utolsó.
2017. dec. 7. 06:35
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

16-os válaszoló

A méhenkivüli terhességnél nem erősödik a teszt.Vagy tévedek?

A kérdésre válaszolva

Több évnyi probálkozás után elfogadhatónak mondanám a bekattanást De aki már az első esetleg második hónapba már így viselkedik elég gáz.Na és van még a hőgörbe vezetése is ami fokozza a parát.

Az is igaz,hogy sok idióta kérdés van.Sokszor fogom is a fejem.Nem nem erre a kérdésre értettem.

2017. dec. 7. 09:00
 16/18 anonim ***** válasza:
40%

Ja ez lemaradt.

Szerintem akkor is meg lehet érteni valakit ha az előző terhességnél probléma volt.pl.progi hiány,méhenkivüli,vagy egyéb egészségügyi probléma volt.

De nem az első terhességnél.

2017. dec. 7. 09:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Vannak kérdések, amiket megértek.. Az aggódás... A bizonytalanság szüli...

De azért nem mindenki őrül meg.. :)

Amitől én őrülök meg... A legetek terhes ( mert ugye mi jósok vagyunk..) kerdések mellett a "jókor voltunk együtt"? Vagy holnap szexeljünk-e..

Síkítófrász..már tovább is görgetek..

A nem erősödő tesztek -- sajnos méhen kivül is egy ideig ugyanúgy fejlődik, bizony a hcg szint is növekszik...a íg van hele a babának..(8. Hét kb).ezt az előzőnek jegyzem meg

Szóval a nem erősödő tesztek..

Ha azt írod ne aggódjon, nem jelent semmit, aztán baj lesz, akkor te vagy a hülye.. Közben nem függ össze, a kérdező által leírtak miatt..

Megértem azt is, akinek hormonpótlásra van szüksége, azért tesztel hamar.. De ők már tapasztaltak -gondolnám - annyira, hogy nem kell ide írogatni kerdést erről..

Kérdésre válasz tehát.. Hál Istennek nem őrül meg mindenki... ;)

2017. dec. 7. 17:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Amit írtam előzőleg 6 évnyi tapasztalatból írtam.

15-16-os válaszoló voltam

Ja és egy pár hozzászólást töröltek

2017. dec. 8. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!