Terhesseg lenne?

Figyelt kérdés
Oktober 12-en voltunk egyutt parommal,24korul meg is jott rendesen, november 24 korul voltunk egyutt, amikor meg kellett volna jonnie, vagyis itt mar kesett 2 napot. Szoptatok meg, illetve tudom ez nem vedekezes es nem is annak szant, de nem ment el bennem. Nem azert mert en igy vedekezek, hanem mert igy jott ki a dolog. Csinaltam tesztet pentek este, mert ugye ha terhes vagyok ki kell hogy mutassa, negativ lett, masnap raneztem ugyan ugy volt. Hazautaztunk, es ma ki akartam dobni, de halvanyan rajta a volt a masodik csik. Tenyleg nagyon halvany. Most ebbol lehet varandossag? Mert sztem az oktoberibol nem lehet, a mostani ha talan osszejott volna megint nem mutatana meg, illetve tudom, hogy ez mar nem ervenyes es tesztelek, de ha nem terhesseg, akkor a szoptatas miatt keshet?
2017. dec. 5. 21:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Egy ezeréve ellőtt teszt semmire sem bizonyíték. Csinálj egy reggeli, normális tesztet és időn belül olvasd le az eredményét.
2017. dec. 5. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!