A kávézás mennyire káros teherbeesés szempontjából?
Figyelt kérdés
Következő hónaptól szeretnénk próbálkozni, szedem már a vitaminokat, folsavat. De a kávéról (nem erős fekete, instant) nem tudok lemondani. Ebben az álmosító időben napi 2-3at is iszok.2010. jún. 1. 21:06
1/5 anonim válasza:
Szia!Szerintem egyáltalán nem káros.Főleg az instant.
Bár ha babás leszel a napi 2-3 adagot szerintem le kell majd csökkenteni 1-re!Én is azt ittam és mikor terhes lettem a kisfiammal a védőnő azt mondta hogy lehet kávét inni de csak napi 1-et!Nos én úgy "csaptam be" a szervezetem, hogy azt az egy adagot is kétfelé osztottam és tényleg olyan érzetem volt mintha 2-t ittam volna!Szép estét! :)
2/5 anonim válasza:
Igyad nyugodtan! Semmi káros nincs benne.
3/5 anonim válasza:
Semmi káros nincs benne, de viszont semmi jó sem, ami használna a babának. Szerintem ha nem muszáj akkor inkább ne igyál sokat..:)
4/5 anonim válasza:
Szia,én is nagy kávés vagyok/voltam.Állítólag 300 mg-nál több kávé (pontosabban koffein) naponta, már rossz irányban befolyásolhatja a teherbeesést, káros azért is mert savasodást okoz. Én megkértem a férjemet hogy egyszer valamikor amikor nem tudok róla cserélje ki a nagy koffeintartalmú kávét csökkentett koffeintartalmúra. Így az agyam nem fogja tudni, hogy milyen kávét iszok.:-)))Múlt hónapban teherbeestem és a tudat hogy terhes vagyok egyből leszoktatott a kávéról és nem kellett hozzá semmi praktika. Azóta sajnos elment a baba, de továbbra sem fogyasztok kávét:-)))) Kitartást neked is!!!!
5/5 anonim válasza:
egy kicsi biztos nem árt, de van olyan hatása (gondolom nagyobb mennyiségben jelentős), hogy kiüríti a vitaminokat a szervezetből (mint mindent, mert vízhajtó hatású)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!