Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki összejött a...

Van itt olyan aki összejött a párjával és egyből terhes lett? Hogy alakult a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

3 hete jöttünk össze, valószínü hogy az első randin lettem terhes mert pont peteérésem volt. A teszt pozitiv lett.

Srácok ti mit szolnatok hozzá?

2017. dec. 3. 09:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
87%
Nem ennyire korán, mint te, hanem 2 hónap után estem teherbe. Nekem akkor már volt egy 6 éves lányom előző kapcsolatomból. A kicsi 15 hónapos. Amint kiderült a terhesség, 1 hónapra rá költöztünk össze (vagyis ő hozzánk), azóta együtt élünk.
2017. dec. 3. 14:20
 22/32 anonim ***** válasza:
80%
A pasi helyében elgondolkodnék, hogy kié a gyerek, mert aki első randin védekezés nélkül dugatja magát, lehet, hogy előtte nap még mással kavart.
2017. dec. 3. 14:44
 23/32 anonim ***** válasza:
87%
Hogy lehet valakivel az első randin védekezés nélkül együtt lenni? Egyszerűen számomra ez annyira hihetetlen, hogy el sem tudom képzelni a szituációt. Még egy tartós kapcsolatban is normálisan védekezem, nemhogy az első együttlétnél. Ne csodálkozz rajta, ha a pasi nem nagyon fog rajongani a babatémáért és azt mondja, hogy legyél kedves abortuszra menni.
2017. dec. 3. 15:20
 24/32 anonim ***** válasza:
92%
Kérlek írd már meg, hogy ez mégis hogyan sikerült. Nem tudom elképzelni a szituációt. Te tudtad, hogy peteérésed van, ennek ellenére lefeküdtél vele úgy, hogy nem védekeztetek? még beléd is élvezett? Ő nem gondolkodott el rajta, hogy esetleg kotont kellene húznia? Vagy azt feltételezte, hogy biztos szedsz valamit? Vagy egyszerűen nem értem...
2017. dec. 3. 15:24
 25/32 anonim ***** válasza:
51%

Én így lettem terhes, szívás volt, mert rosszul ment a második hónapra a kapcsolat, nem nagyon volt összhang köztünk az exemmel.. akkor jöttem rá, hogy talán terhes vagyok, mert késett a menstruációm. Persze terhes voltam.

Szétmentünk..

Barátnőmmel is hasonló történt.

Összejött egy sráccal, nem nagyon szerette őt, a srác viszont odáig volt érte, majd a kapcsolat 5. Hónapjában észrevette, hogy terhes. 5 hónapos terhes.

Teljesen kétségbe volt esve, hisz nem volt szerelmes a srácba, gyereket meg pláne nem akart.

Náluk jól sült el a dolog, már 5 éve együttvannak és szeretik egymást.

Nem tudhatod nálatok mi lesz, akárhogy alakulhat.

2017. dec. 3. 15:52
 26/32 anonim ***** válasza:
41%

Egyébként az én exem nem akart gumiban szexelni, mivel korábban volt egy másféléves kapcsolatom, ahol a srác folyton lankadt gumira, meg néha amúgyis, nem firtattam a dolgot, én elkezdtem tablettát szedni. Ami már egy éve le volt járva, mint utólag kiderült.

Barátnőmék végig gumiztak, mikor kiderült a terhesség, még az is megfordult a fejünkben, hogy talán a srác kilyukasztgatta a gumikat, mert meglepően egyből örült a babának. Fogalma sincs, hogy jött össze, sosem szakadt ki. De ennek már sok éve.

Azért az mindkettőnknél elég nehéz volt, hogy egyből egy jóadag terheshormonnal indítottuk a kapcsolatot. Barátnőméknél nehezebb, hiszen ők nem ismerték egymást korábban, én kb fél évvel a "kapcsolat" előtt ismertem meg a lányom apját.

2017. dec. 3. 16:01
 27/32 A kérdező kommentje:
Régebb ota ismerem csak hivatalosan az elso randink akkor volt. Ennek ellenére fogalmam sincs mit fog hozza szolni nem beszelgettunk ilyesmirol. Nem fekudtem le mostanaban massal ugy hogy biztos tole van. Nem tudta idobe kirantani. Es nem tudtam h peteeresem van csak utolag szamoltam ki.
2017. dec. 3. 18:22
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát ennyit a megszakításos baromságról. Friss kapcsolatban...gratulálok. De neki sem kellene nagyon meglepődnie, ha tudtátok is, hogy nem is sikerült időben kihúznia. Esemény utániról meg hallottál-e?...

Tudod, az pl. az ilyen esetekre való. Persze nem most, most már marhára mindegy. De ha összefekszel vkivel az első randin, ráadásul normális védekezés nélkül, ráadásul még ki se bírja venni időben, azért csak eszetekbe juthatott volna, hogy elmenjetek tablettáért...

2017. dec. 3. 18:27
 29/32 anonim ***** válasza:
87%
Védekezni kell nem "időben kirántani". Annak sajnos ez a vége. Ebben az esetben őt kicsit sem sajnálom, teged csak azért mert te viseled majd igy vagy úgy a következményeket. Mennyi idősek vagytok?
2017. dec. 3. 19:04
 30/32 érdekel0 ***** válasza:
100%

2 ilyen esetet ismerek 3-3 hónap után lett terhes mindkét lány.

Az egyik pár a terhesség 8.hónapjában ment szét,a srác azért párszor meg is verte,a kicsit látogatja olykor-olykor.Anyuka azóta férjhez ment és megvan a 3. gyereke,a 3. Férfitól is.De most boldognak látszik.

A másik pár együtt van.4 éves a gyerek.Anya-apa sokat marja egymást,szerintem visszacsinálnák szivesen.

2017. dec. 3. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!