Te direkt csináltattad fel magad, a gyerekkel és magaddal cseszel ki remélem tudod.
2017. dec. 3. 11:42
13/32 anonim válasza:
3 napja voltunk együtt mikor védekezés nélkül lefeküdtünk (első alkalom volt), ciklus vége volt már de azért vettem be esemény utánit biztos ami biztos...
Hát felesleges volt.
Őt jobban érintette a dolog, pedig 22 éves volt (én 25) és épp a bulizós korszakát élte.. Bennünk fel sem merült az abortusz, mindig elkísért a vizsgáltokra, akkor költöztünk össze mikor megszületett a lányunk (külső okok miatt nem tudtunk előbb).
5 éve vagyunk együtt, már van egy tervezett gyerekünk is
2017. dec. 3. 12:19
14/32 anonim válasza:
#10 miért gondolod, hogy idegen volt? Olyannal össze sem jöhet valaki akit régóta ismer?
2017. dec. 3. 12:22
15/32 anonim válasza:
#14 Ha régóta ismerné,akkor tudná,hogy hogy reagálna az adott szitura a srác.
2017. dec. 3. 12:27
16/32 anonim válasza:
A nyakadba ugranék, örülnék, megkérném a kezed, válln veregetném magam is hogy milyen ügyes voltam majd boldogan élnénk mig meg nem halunk....ja nem.
Biztos van ilyen, de mondjuk 5% alatti az esély erre.
2017. dec. 3. 12:54
17/32 anonim válasza:
Az apa tudja már? Mindegy hogy ki mit szólna hozzá, neked elé kell elé állnod és elmondani mi a helyzet, majd kiderül ő hogy reagál.
2017. dec. 3. 12:56
18/32 anonim válasza:
Egyik ismerősöm volt így. Még egy hónapja sem voltak együtt mikor pozitív lett a teszt. A srác az abortuszt javasolta, a csaj meg akarta tartani, aztán kiderült hogy ikrek. A srác szakított, külföldre költözött a csaj meg össze jött egy gimis szerelmével, a pasi úgy neveli a gyerekeket mintha Ő lenne az apa. Ez már hat éve történt, azóta van két tervezett gyerekük is. Az ikrek igazi apját azóta se látta a csaj
2017. dec. 3. 13:00
19/32 anonim válasza:
hát az apával beszélném meg...amugy első randiin nem védekezni felelőtlenség...azt se tudod a másik mit akar,és közlöd vele h apa lesz,hát gratulálni tudok csak...
2017. dec. 3. 13:30
20/32 anonim válasza:
12. vagyok
Nem értem miért pontoztatok le, aki védekezés nélkül lefekszik valakivel és közben teljesen tisztában van vele, hogy pont akkor van peteérése, akkor ott már kicsit gázos a dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!