Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miből érezhetem, hogy babás...

Miből érezhetem, hogy babás vagyok? Mindenki mondja, hogy azt egy nő megérzi, de hogyan?

Figyelt kérdés
Milyen jellegű a fájdalom?Milyen érzés a gyomrodban,a hasadban..??És miből tudtátok,hogy :"Na,most sikerült!"
2008. okt. 23. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én semmilyen fájdalmat nem éreztem sehol.

Hanem egyszerűen csak idegbeteg lettem, és valahogy éreztem, hogy más vagyok. Mintha nem is én irányítanám az életemet. Fura volt, és ezt így nem is lehet szavakba önteni, de valahogy meg lehet érezni. :)

2008. okt. 23. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én onnan gondoltam hogy babás vagyok, hogy az elmaradt mensi napjától kezdve nagyon feszültek a cicijeim, inkább már fájtak ( ahogyan előtte még sose ), és reggelenként rosszul voltam a kávé illatától. Ezek voltak a legelső jelek, és a pozitív teszt erősítette meg, hogy terhes vagyok. Fájdalmam nem volt. A hányingeres időszak pedig a 6-7 héttől kezdődött és kitartott a 17 hétig.

Egy kétgyermekes anyuka

2008. okt. 23. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fájt semmim viszont tényleg "máshogy" éreztem magam. És a mindjárt megjön érzés is már a mensi előtt egy héttel jelentkezett. Mindig fárad voltam, és álmos, semmihez sem volt kedvem. A hányinger nálam is a 6. héttől kezdődött:)
2008. okt. 23. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem se fajt semmimse csak allandoan azt ereztem hogy na most jott meg:) a hanyingerek meg szagra erzekenyseg utanna jott ahogy megtudtam hogy terhes vagyok!

de viszont nem ereztem en azt se hogy terhes lennenk addig mig egy ejjel olyan furcsasagra nem ebredtem fel,na akkor gondolkoztam azon el hogy lehet terhes vagyok? masnap teszteltem es pozitiv lett:))

2008. okt. 23. 22:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi,köszi..:)

De mi az a "máshogy", meg a "furcsaság"?Nem tudjátok valahogy leírni ezt az érzést?Tegnap este,meg az imént én is éreztem valami furát..olyan..valamit..nemtudom,csak reménykedem!

2008. okt. 23. 23:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem éreztem semmit pedig én lombikos voltam és tudtam és figyeltem a változásokat.Nem mindenki olyan érzékeny.
2008. okt. 24. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:
A 3. válaszoló vagyok. Az hogy furcsán éreztem magam, az tényleg érdekes és nem is nagyon tudom megfogalmazni. De nekem kb olyan érzésem volt mintha valami betegség készülődne bennem. Gondolok itt pl megfázásra, akkor is már előtte érzed hogy kicsit gyengébb vagy, és a kedved se olyan mint máskor. Nálam ez volt de én azt hittem ez valami tavaszi fáradság és inkább lustának éreztem magam mint fáradtak. Eléggé menős vagyok, szeretek csavarogni, de akkor reggel az öltözködés helyett inkább leültem volna tv zni, vagy csak lustálkodni. Szóval nálam ez volt és ezt kb a poz teszt előtt már két héttel éreztem. Ezért is volt hogy mire megtudtam terhes vagyok, már híztam 1 kilót. Mint utólag kiderült nem a lustaság miatt:)
2008. okt. 25. 13:58
 8/9 A kérdező kommentje:

3.válaszoló: Ezen az érzésen kívül voltak "jelek"?

Előfordulhat,hogy valaki az egyik napon érzi ezeket,aztán másnap meg semmi?

2008. okt. 25. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok.Én sem éreztem ezt állandóan, volt amikor egész jól éreztem magam. Más tüneteim nekem nem voltak csak a sűrű fehér folyás. Ezt sokan írják hogy a mensi előjele is lehet, de nekem mensi előtt sose volt ilyen. Neked mik a tünetek?:)
2008. okt. 26. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!