Miből érezhetem, hogy babás vagyok? Mindenki mondja, hogy azt egy nő megérzi, de hogyan?
Én semmilyen fájdalmat nem éreztem sehol.
Hanem egyszerűen csak idegbeteg lettem, és valahogy éreztem, hogy más vagyok. Mintha nem is én irányítanám az életemet. Fura volt, és ezt így nem is lehet szavakba önteni, de valahogy meg lehet érezni. :)
Én onnan gondoltam hogy babás vagyok, hogy az elmaradt mensi napjától kezdve nagyon feszültek a cicijeim, inkább már fájtak ( ahogyan előtte még sose ), és reggelenként rosszul voltam a kávé illatától. Ezek voltak a legelső jelek, és a pozitív teszt erősítette meg, hogy terhes vagyok. Fájdalmam nem volt. A hányingeres időszak pedig a 6-7 héttől kezdődött és kitartott a 17 hétig.
Egy kétgyermekes anyuka
nekem se fajt semmimse csak allandoan azt ereztem hogy na most jott meg:) a hanyingerek meg szagra erzekenyseg utanna jott ahogy megtudtam hogy terhes vagyok!
de viszont nem ereztem en azt se hogy terhes lennenk addig mig egy ejjel olyan furcsasagra nem ebredtem fel,na akkor gondolkoztam azon el hogy lehet terhes vagyok? masnap teszteltem es pozitiv lett:))
Köszi,köszi..:)
De mi az a "máshogy", meg a "furcsaság"?Nem tudjátok valahogy leírni ezt az érzést?Tegnap este,meg az imént én is éreztem valami furát..olyan..valamit..nemtudom,csak reménykedem!
3.válaszoló: Ezen az érzésen kívül voltak "jelek"?
Előfordulhat,hogy valaki az egyik napon érzi ezeket,aztán másnap meg semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!