Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok a hőmről,...

Mit gondoltok a hőmről, cikk-cakkos?

Figyelt kérdés

Nekem annyira cikk-cakkosnak tűnik :(

10.25-én volt a ciklusom 1 napja, valamint az utolsó most 11.18-án kezdődött. Az előző ciklusban 6-án kellett volna papír szerint az ovulációmnak lennie.

Ti mit láttok?

Köszönöm!

[link]

2017. nov. 21. 14:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem cikk-cakkos, hanem konkrétan lapos. Szerintem nincs pé.
2017. nov. 21. 15:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Az ovu tesztem is mind a 4 negatív lett. :( És ilyen esetben kihez forduljak? Nem magán dokihoz járok és dec. végére van csak időpont. Addig én biztos nem várok :(
2017. nov. 21. 15:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor keresned kell egy magán orvost.
2017. nov. 21. 15:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Szinte full egyenes a görbéd.

Bár nekem nem tetszik ez az alkalmazás amin vezeted. Nem látok tized fokokat, így még egyenesebbnek tűnhet.

2017. nov. 21. 15:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Eddig abból tudtam, hogy mikor van, amikor nagyon görcsöltem és tojásfehérje szerű folyásom volt. Most azért meglepődtem, hogy ez laposnak számít.

Tudnátok olyan oldalt mutatni, ahol jobban látszódik a görbe?

2017. nov. 21. 16:14
 6/10 A kérdező kommentje:

Átírtam ebbe:

[link]

2017. nov. 21. 16:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Na így teljesen más!

Tényleg cikk-cakkos de lehet volt péd. Viszont hol méred? Ha hónaljban akkor értem az értékeket, de ha szájban vagy hüvelyben akkor rettentő alacsony.

Szerintem a legkényelmesebb, legjobb szájban mérni 5 percig akár digitális (akkor is ha előtte már csipogott) vagy hagdományossal.

Amit én használok az a fertility friend alkalmazás. Nekem ez vált be igazán, mindig jó helyre húzza, vagy ha nem volt pé akkor nem húzta a pét.

2017. nov. 21. 18:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Le is töltöttem, bár nem emgy az angol, de kibogarászom! Hónaljban mértem, most 18-tól szájban.
2017. nov. 21. 19:03
 9/10 anonim ***** válasza:

#4 vagyok. Igen, így már másabb azért! :)

Háát kissé cikk-cakk tényleg, és valóban alacsony a hőd. Hónaljban nem jó mérni. Lehet megvolt az ovud, de nem venném tutira. Én ciklus.hu-n és én is fertility friend-en is vezetem. Ez a kettő jó sztem.

2017. nov. 21. 21:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! :) hatalmas élmeny volt végig izgulni együtt a párommal, hogy mi lesz belőle. És pont tegnap mondtam neki, hogy igaz amikor megjött a menstruációm, rég voltam annyira szomorú. De jó hogy átélhettük ezt is együtt és bízom benne, hogy legközelebb sikerül!
2017. nov. 21. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!