Mit gondoltok a hőmről, cikk-cakkos?
Nekem annyira cikk-cakkosnak tűnik :(
10.25-én volt a ciklusom 1 napja, valamint az utolsó most 11.18-án kezdődött. Az előző ciklusban 6-án kellett volna papír szerint az ovulációmnak lennie.
Ti mit láttok?
Köszönöm!
Szinte full egyenes a görbéd.
Bár nekem nem tetszik ez az alkalmazás amin vezeted. Nem látok tized fokokat, így még egyenesebbnek tűnhet.
Eddig abból tudtam, hogy mikor van, amikor nagyon görcsöltem és tojásfehérje szerű folyásom volt. Most azért meglepődtem, hogy ez laposnak számít.
Tudnátok olyan oldalt mutatni, ahol jobban látszódik a görbe?
Na így teljesen más!
Tényleg cikk-cakkos de lehet volt péd. Viszont hol méred? Ha hónaljban akkor értem az értékeket, de ha szájban vagy hüvelyben akkor rettentő alacsony.
Szerintem a legkényelmesebb, legjobb szájban mérni 5 percig akár digitális (akkor is ha előtte már csipogott) vagy hagdományossal.
Amit én használok az a fertility friend alkalmazás. Nekem ez vált be igazán, mindig jó helyre húzza, vagy ha nem volt pé akkor nem húzta a pét.
#4 vagyok. Igen, így már másabb azért! :)
Háát kissé cikk-cakk tényleg, és valóban alacsony a hőd. Hónaljban nem jó mérni. Lehet megvolt az ovud, de nem venném tutira. Én ciklus.hu-n és én is fertility friend-en is vezetem. Ez a kettő jó sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!