Hány ml vagy hány millió spermával sikerült az inszeminációtok?
Figyelt kérdés
2hete volt az első inszeminációm ma pont 14napra megjött :( A zárójelentésen annyi van írva hogy 1ml spermát fecskendeztek a méhüregbe.Jövőhéten megyek az orvosomhoz és megkérdezem tőle is,de nemkevès az az 1ml?2017. nov. 20. 14:09
1/5 anonim válasza:
Szia,
Nekem 2 inszeminacio volt sikeres.
Az egyiknel 2.5 ml volt es 600 ezer sperma.
A masodiknal 2.5 ml es 2,5 millio.
A tisztitas elott volt 5 ml.
Nem kaptatok papirt a spermaszamonrol?
Elotte a parodnak jok voltak az ertekei?
Lehet csak 1 ml volt de sok sperma volt benne.
Nekem amugy az elso 2 inszem nem sikerult, szoval ne add fel! A harmadik igen, de 5 hetesen elveteltem, es most vagyok a negyedikkel 35 hetes terhes.
Sok sikert!
2/5 A kérdező kommentje:
Szia.Ennyi van a papírra írva hogy 1ml lett fecskendezve.hàt előtte 16millio/ml volt neki.Jövőhéten kedden megyek orvoshoz talán megtudja mondani mennyi volt.A 4.nél amikor sikerült mennyi volt a tiétek?Nemadom fel hisz ez még csak az első volt de bevallom nagyon biztam benne és nemis tudom hogy lehet ennyit kibírni
2017. nov. 20. 16:43
3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi most olvasom h a sikeresek értékeit irtad :)Félre olvastam
2017. nov. 20. 16:43
4/5 anonim válasza:
16 millio az nagyon jo! Sok sikert nektek!!! ;)
5/5 anonim válasza:
16millio/ml épp, hogy elegendő, annyi a minimum érték. Férjemnek 99millio/ml volt és mégsem vagyok még mindig terhes, az első inszemináció után:(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!