Van valaki, aki a párja tudtán kívül esett teherbe?
Nagyon szeretne kisbabát már a párom,arra gondoltam,ha majd megvolt az esküvő és rendberaktuk a házunkat sem mondanám el neki mire készülök.
Óvszerrel védekezünk,de én szeretném,hogy meglepetés legyen,akkor tudja meg ha már biztos,akkor kapna tőlem valami erre utaló kis apróságot.
Szerintem óriási lenne a boldogsága,ha végre apa lehetne. :)
Tudom furán hangzik ez így,de szeretném ha nem számítana rá.annyit beszél róla,arra gondoltam majd megoldom ,hogy ne vegye észre,higy "kiszakadt" a gumi.. :)
Kedves Kérdező!
Férjemnek az előző házasságából ,már felnőtt, családos fiai vannak.Imádja őket,napi szinten beszélnek telefonon(sajnos messze laknak),mindent megbeszélnek még recepteket,tipp-mixet,minden apró dolgot is(néha azt hihetné az ember,hogy csajok).
A feleségét azért vette el fiatalon mert terhes lett, a második gyerek is "véletlen" volt.
Viszont a mi 11 hónapos fiúnkat TERVEZTÜK.
Azt mondja nagyon más érzés egy TERVEZETT gyerek.
Rajong a gyerekért.
Adj esélyt a férjednek(és a gyerekednek) az apai rajongásra.
És még annyi,hogy életem legjobb éve volt szex terén,rettenetesen izgalmas védekezés,és (stressz ) nélkül a szex(úgyhogy magadnak meg erre adj esélyt).
Nem értem, hogy ha gyereket akartok, minek védekeztek óvszerrel.
Vagy ha jól értelmezem, akkor az áll fenn, hogy a párod szeretne, te pedig megkérted rá, hogy amíg nincs esküvő és ház, addig maradjon a gumi. Jól értem?
A saját véleményem az, hogy hülyeség. Egyrészt teljesen más az, hogy valaki kacérkodik a gondolattal, mint az, hogy ténylegesen belemegy abba, hogy csináljátok élesben.
Másrészt legalább annyi öröme legyen már szerencsétlennek a gyerekcsinálásból, hogy legalább arra az időszakra megszabaduljon a kotontól.
Szerintem is hülyeség. Én most azt a helyzetet képzelem el,hogy sikerül a terved,sorra lyukasztod ki a gumikat, és teherbe esel. Gondolj bele a helyzetbe, a parod egybol azt mondaná (akkor is ,ha akart gyereket)
: dehát védekeztunk!
Szerinted ha megmondod utána neki hogy hónapokig lyukaszgattad a gumikat, hogy “meglepetés legyen “ nem nézne totál zaklantnak ?
Az elég ritka, hogy egy apró lyuk az apró lyuk marad az aktus során, általában szétszakad a gumi. Aztán ha az nem jött össze, akkor utána is eljátszod, szerinted az embernek nem tűnik fel hogy minden szex után szakadt a gumi, valami nem stimmel?
Egyébként szerintem is inkább te akarsz gyereket. Minek védekeztek ha nagyon szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!