Van valaki, aki a párja tudtán kívül esett teherbe?
Nagyon szeretne kisbabát már a párom,arra gondoltam,ha majd megvolt az esküvő és rendberaktuk a házunkat sem mondanám el neki mire készülök.
Óvszerrel védekezünk,de én szeretném,hogy meglepetés legyen,akkor tudja meg ha már biztos,akkor kapna tőlem valami erre utaló kis apróságot.
Szerintem óriási lenne a boldogsága,ha végre apa lehetne. :)
Tudom furán hangzik ez így,de szeretném ha nem számítana rá.annyit beszél róla,arra gondoltam majd megoldom ,hogy ne vegye észre,higy "kiszakadt" a gumi.. :)
figyelj ide , valami miatt még gumit huz a farkára... lehet hogy a gondolattal eljátszik... de egy pasi más mint mi nők... nekünk valahogy ösztönből jön a gyermek utáni sovárgás, nekik nem.... tehát én annyira nem játszanék ilyenekkel, nehogy én essek pofára amikor az amúgy "gyerekre vágyó" párom, közli velem hogy hát ő még sem most gondolta, meg így meg úgy ....stb . Nem kockáztatnám ezt meg.
Ülj le vele, mond el neki, hogy szeretnéd ha elhagynátok a gumit....
Egyáltalán nem biztos hogy első hónapban teherbe esel... sőt,
Hagyjátok el a gumit, aztán onnantól meg legközelebb akkor hozd fel a gyerek témát neki amikor ott a kezedben egy pozitiv teszt... hidd el akkor is meg fog lepődni !
Persze, igen, ügyes vagy, lépj bele úgy a házasságodba, hogy már előre tervezed, hogyan fogod átverni a leendő férjed. Ezt várod?
Hidd el, ha nem védekeztek sem kell semmire rágörcsölni, és egyáltalán nem is biztos, hogy hamar összejön a baba. Sokaknak évekbe telik. És mi van, ha te tudod, hogy nem védekeztek, őt szegényt átvered, letelik 1-2 év, elmennél dokihoz, ő meg nem is tud erről semmit? Gondolkozz már, könyörgöm, hiszen édesanya szeretnél lenni!
ha akarna akkor nm húzna kotont.
ő mondta ki: IGEN AKAROK GYEREKET MIHAMARABB
mert ha nem, akkor szépen elmondanám neki a tervet és együtt eldöntenék, hogy mi legyen.
lehet nem is akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!