Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes lenne?

Lehetséges, hogy terhes lenne?

Figyelt kérdés

09.14. Első szex, akkor volt egy nagyon kevés szex óvszer nélkül

09.28-10.01. 3 napos menzi..

10.05 Második szex, de innentől csak is védekezéssel

10.24-28 menstruáció (rendes vérzéssel)

11.09 3. szex, szintén védekezéssel

A kérdés az lenne, hogy időnként vizsgálgatta már magát a lány, pontosabban igazából az előző menstruáció előtt.

Akkor kb egy héttel a mensije előtt lent volt a méhszája, könnyen elérhető volt és nyitott.

Most viszont, mikor voltam nála és ujjaztam, már akkor is éreztem, hogy eléggé fent volt neki.

Azóta 4 nap telt el.

Most este gugoló helyzetben megnézte, de most is alig érte el, kicsit keményebbnek érezte, és nyitottabbnak.

Lehetséges az, hogy két menstruáció után még is terhes lenne?

Kb 1 hét múlva kellene megjönnie a menstruációjának.

Eddig semmilyen tünete nincs, hogy az lenne.

(bár itt még annyit megjegyzek, hogy szabadban szexeltünk és kb 5-6 fok volt kint; bár ez nem tudom mennyire számít, hiszen ahogy mondtam, akkor is nehezen elérhető volt; előtte meg nem tudom).

Válaszokat előre is köszönöm!

2017. nov. 14. 00:06
 1/8 anonim válasza:
100%

Előfordult már a történelemben rengetegszer, hogy a nőnek semmi tünete nem volt a gyerekkel kapcsolatban, csak hogy kezdett hízni.

Se rosszullétek. Se menstruáció megszűnés. Semmi.

Miért nem megy el tesztet csináltatni? Miért nem megy el orvoshoz megnézetni?

2017. nov. 14. 00:12
 2/8 anonim válasza:
Ezt a krdést legalább napi 1szer kiteszed/kiteszik.
2017. nov. 14. 00:17
 3/8 anonim válasza:
26%

Jó, Rendbontó, Rémes:

Engem érdekelne az ajánlat. Hol tudom felvenni az eladóval a kapcsolatot? Köszi...

2017. nov. 14. 00:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyetek már egy terhességi tesztet, basszus!
2017. nov. 14. 00:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Messze lakik!
2017. nov. 14. 00:39
 6/8 Költőnő? ***** válasza:
37%
Ha a másik kérdést is te írtad ki és ez a minimum második ilyesmi korú csaj, öcsém te teljesen nem vagy ép.
2017. nov. 14. 05:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem a lelked sötét...

Amilyen buták vagytok mindketten, csak idő kérdése, hogy mikor sikerül telibeverni.

2017. nov. 14. 06:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbálom elképzelni a helyzetet. Meg a kezed. Bassz, ha te ujjazás közben a méhszáját taperolod, akkor így...

[link]

Vizuális típus vagyok. Fúj.

Bár nem tudom melyik rosszabb. Ha neked van ufó kezed, vagy ha a csajnak kilóg a lába között a méhszája...

2017. nov. 14. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!