22 evesen nem korai szulni?
Figyelt kérdés
Parom es en szeretnenk kisbabat jovore ha ossze jonne, egyelore meg vedekezek tabival. Kivancsi lennek az emberek velemenyere hogy fiatal vagyok meg ugye hogy nem-e neznenek le terhesen hogy ilyen fiatalon szultem. De en ugyerzem hogy keszen allok hogy kozos kicsink legyen. Anyagi hatter megvan, lakas van,mind ketten keresunk. Akik fiatalon szultek irnanak tapasztalatokat? Elore is koszonom2017. nov. 11. 17:35
21/21 anonim válasza:
Miért elítélendő ha valaki fiatalon szül,esetleg úgy hogy még nem dolgozott? Bár én nem ilyen helyzetbe szültem,de bőven van ideje dolgozni még utána is egy fiatal anyukának.Ha a párjának van annyi fizetése mi a gond? Bármi történik van bölcsőde és lehet menni dolgozni.Ilyen alapon azt is elítélhetjük aki évig "otthon ül" a gyerekkel.Hisz milyen ingyen élés az???
Le lehet pontozni,akkor sem gondolom,hogy elítélendő lenne...többet bele fog tenni ez a fiatal kismama az állam kasszába ,plusz nem kell lombikra meg hasonlókra járni 35 évesen mikor próbálkozna,de már nem megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!