22 evesen nem korai szulni?
Ezen az oldalon mindenki védekezés mellett lesz terhes, a fiatal anyukák huszon évesen saját lakással, egzisztenciával, jó munkával rendelkeznek. Hol itt a gond az országban?! :)
Most 22 vagy és védekezel. Mire összejön és megszülöd, már alaphangon 24 leszel majdnem. Az nem korai!
De a helyedben én nem szülnék esküvő nélkül. Van akinek ez semmi, én mégse szülnék olyannak aki arra se képes hogy elvegyen. Csak azért mondom, mert írtad hogy tervben van. Mindennek megvan a sorrendje, ideje.
Mellesleg én 25 vagyok, taavasszal mentem férjhez, mégis még védekezünk.
12es csak azért nem osztalak ki,mert akinek nem inge ne vegye magára... bár becsúszott volna.:D bár ne vetéltem volna el
Bár ne kellett volna átjárhatósági meg closti 20éves létemre... bele se merek gondolni mi lett vna ebből 30éves koromra
Nem képzeld el, nem másnak a nyakára szültem! Nem kértünk senkitől sem soha 1 forintot sem!!! Sőt ha tehetjük mi adunk szegenyeknek betegeknek, menhelyeknek, családoknak stb. És igenis büszke vagyok, hogy van 2 gyönyörű gyerekem, hogy hasznos tagja vagyok a társadalomnak, hogy nem az állam pénzén élek, hogy a gyerekeim is hasznos tagjai lesznek kishazánknak.
Nem szép dolog az irígység kedves hozzászóló. Bár ha neked ez így jobb te tudod. Én nem leszek ezáltal se kevesebb se több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!