Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 22 evesen nem korai szulni?

22 evesen nem korai szulni?

Figyelt kérdés
Parom es en szeretnenk kisbabat jovore ha ossze jonne, egyelore meg vedekezek tabival. Kivancsi lennek az emberek velemenyere hogy fiatal vagyok meg ugye hogy nem-e neznenek le terhesen hogy ilyen fiatalon szultem. De en ugyerzem hogy keszen allok hogy kozos kicsink legyen. Anyagi hatter megvan, lakas van,mind ketten keresunk. Akik fiatalon szultek irnanak tapasztalatokat? Elore is koszonom

2017. nov. 11. 17:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
A masik ket fiatal szulo valaszabol lathatod , hogy ok mar megerettek a gyerekre. Te nem. Amig az erdekel mina velemenye masoknak. Annak kene erdekelnie, hogy a parod mit gondol, szeretne e veled. Ennyi. Semmi mas. Varj meg.
2017. nov. 12. 06:59
 12/21 anonim ***** válasza:
47%

Ezen az oldalon mindenki védekezés mellett lesz terhes, a fiatal anyukák huszon évesen saját lakással, egzisztenciával, jó munkával rendelkeznek. Hol itt a gond az országban?! :)

Most 22 vagy és védekezel. Mire összejön és megszülöd, már alaphangon 24 leszel majdnem. Az nem korai!

De a helyedben én nem szülnék esküvő nélkül. Van akinek ez semmi, én mégse szülnék olyannak aki arra se képes hogy elvegyen. Csak azért mondom, mert írtad hogy tervben van. Mindennek megvan a sorrendje, ideje.

Mellesleg én 25 vagyok, taavasszal mentem férjhez, mégis még védekezünk.

2017. nov. 12. 07:48
 13/21 anonim ***** válasza:
26%
nem korai,ideális!
2017. nov. 12. 08:07
 14/21 anonim ***** válasza:
49%
10es válaszoló vagyok. Amikor 19 évesen teherbe estem, hiába vágytam babára, és hiába nagyon- nagyon boldog voltam amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, de a dokimnak félve mertem elmondani, a családnak úgyszintén, főleg azt, hogy akartuk is. Itt Magyarországon nem elfogadott, ha valaki fiatalon lesz szülő, sok esetben lenézik őket, mert biztos, a szülők nyakára szülnek, meg más pénzén nevelik a gyereket. Persze, lehet ez a rétek van többségben. Nálunk adottak voltak a feltételek, férjem részéről persze, nyilván nem nekem volt 19 évesen házam stb, de nem értem miért baj ez, ha 2 ember szereti egymást, és jól elvan. Az én esetemben sem élünk luxusban, meg nem mentünk soha álomnyaralásra, de a gyerekeknek mindent megtudunk adni amire szükségük lehet. Idő közben lediplomáztam, azóta a szakmámban dolgozok, és imádom. Azt teszem amit a legjobban szerettem volna mindig is. Fiatalon anyuka, olyan szakma amit szeretek, boldog család. Kell ennél több?
2017. nov. 12. 08:12
 15/21 anonim ***** válasza:
37%
Miért kedves 10-es, te 19 évesen nem más nyakára szültél más házába, más pénzére?
2017. nov. 12. 08:31
 16/21 anonim ***** válasza:
93%

12es csak azért nem osztalak ki,mert akinek nem inge ne vegye magára... bár becsúszott volna.:D bár ne vetéltem volna el

Bár ne kellett volna átjárhatósági meg closti 20éves létemre... bele se merek gondolni mi lett vna ebből 30éves koromra

2017. nov. 12. 10:48
 17/21 anonim ***** válasza:
57%

Nem képzeld el, nem másnak a nyakára szültem! Nem kértünk senkitől sem soha 1 forintot sem!!! Sőt ha tehetjük mi adunk szegenyeknek betegeknek, menhelyeknek, családoknak stb. És igenis büszke vagyok, hogy van 2 gyönyörű gyerekem, hogy hasznos tagja vagyok a társadalomnak, hogy nem az állam pénzén élek, hogy a gyerekeim is hasznos tagjai lesznek kishazánknak.

Nem szép dolog az irígység kedves hozzászóló. Bár ha neked ez így jobb te tudod. Én nem leszek ezáltal se kevesebb se több.

2017. nov. 12. 12:02
 18/21 anonim ***** válasza:
78%
Ja, és nem tudom honnan veszed, hogy más nyakára szültem gyereket. Szerintem ha az akkor még csak párommal közösen vállalunk saját házba gyereket, az miért azt jelenti, hogy más nyakára szültem? Nem értem... kifejtenéd?
2017. nov. 12. 12:11
 19/21 anonim ***** válasza:
7%
Nekem a pasim házába szülni úgy hogy egy forintot nem tudok semmibe adni,-igenis más nyakára szülés. Mert gondolom 19 évesen te csak a gyest kaptad. Bár itt én már azon se lepődnék meg ha valakinek 19 évesen orvosi diplomája lenne.
2017. nov. 12. 12:44
 20/21 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem úgy, hogy akartuk, előre megbeszéltük, nem becsúszott gyerek volt, így nem gondolom, hogy a nyakára szültem. Igen, csak a gyest kaptam, ő tartott el minket. De mivel ő vállalta, ezert nem tudom, hol itt a baj. Mostmár dolgozok évek óta, közösen fizetjük a kiadasokat. En nem kértem senkitől, főként tőled nem utolsó. Akkor nem értem, hogy ez neked miért fáj?
2017. nov. 12. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!