Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nincs rendes ciklusom,...

Ha nincs rendes ciklusom, hogy veszem észre hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés

Nincs minden hónapban rendes vérzésem.

Ilyenkor hogy derül ki a terhesség? Trsztelgessek 2 hetente vagy mi?

2017. nov. 10. 09:28
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk ha tudod hogy gond van a ciklusoddal,akkor lehet nem ártana felkeresned a dokit!! Előbb tetesd rendbe magad,mert ha baj van teherbe ae nagyon fogsz tudni esni!!
2017. nov. 10. 09:44
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Én teszteltem 2-3 hetente. Egy x-epil teszt 250 ft, nem egy nagy összeg. Aztan egyszer csak pozitív lett. Jártam én rengeteget orvoshoz , de az okára nem jöttek rá. Mondjuk nálam nem egy-egy hónap maradt ki, hanem évente maximum egyszer menstrualtam.
2017. nov. 10. 10:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok első, hogy vagy te ennyire okos?!?!?!
2017. nov. 10. 10:05
 4/9 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Nekem sem volt rendes ciklusom, nem is vettem észre😃. Rettenetesen puffadtam, elmentem hasi uh- Ra, mondták, h annyira " gázos" ahelyzet, h nem is látják améhem, de ha a ciklusom sincs rendben akkor sürgösen menjek nögyògyászati kivizsgálásra, hátha cisztáim vannak. Köv héten elmentem, hát nem ciszta volt, hanem a mostmár kiscsoportos kislányom.
2017. nov. 10. 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Pedig igaza van az elsőnek, mindenképp érdemes lenne kideríteni, miért nincs rendben a ciklusod, mert ha van valami és kezeletlen marad, az problémás lehet rád nézve is és egy lehetséges terhességre is (elvetélhetsz, stb.). Pl. amíg ki nem derült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van, nem is tudtam, hogy magas tsh-val nehéz teherbe esni, illetve jó eséllyel vetéléssel végződhet így egy terhesség. Szóval tényleg járj utána. Amúgy a kérdésedre válaszolva 2-3 hetente tesztelgess, mást nem tudsz tenni azonkívül, hogy kivizsgáltatod magad.
2017. nov. 10. 11:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre, h hat hetesen hányingerem volt, es hánytam...
2017. nov. 10. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem meg negativ tesztjeim voltak amikor az elso tunetek mindig a hatfajas es a cici erzekenyseg volt es csak utana jott a tobbi...meg a pozi teszt. Nyilvan van aki tunetmentes. Biztos jobb lenne elobb rendbe tenni a ciklusod. Probalkozhatnal a cickafarkfu teaval. Azt viszont nem mind1 hogy mikor es mennyit es hogyan iszod
2017. nov. 10. 13:10
 8/9 anonim ***** válasza:
5 és fél évig vártuk a kislányunkat, amikor nem jött meg ( volt, h fél év kimaradt), akkor 2 havonta csináltam egy tesztet, biztos, ami biztos. Mielőtt pozitív lett, egész szépen beálltam, 5-6 hónapja tök rendesen, 30 naponta jött meg, aztán egy kimaradt, konstatáltam, hogy oké, ennyi volt, megint felkészületlenül ér majd a következő, ki tudja, mikor. Babára nem is gondoltam. Aztán kimaradt a következő havi is és az esélytelenek nyugalmával csináltam egy tesztet. Ez lett pozitív. :)
2017. nov. 10. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk úgy vagyok ilyen okos,hogy egy normális ember ha baj van akkor elmegy és kivizsgáltatja magát. Mert pl lehet peteérésed sincs és anélkül várhatod a bébit.😐 Vagy voltál már a rendszertelen ciklusaiddal dokinál?
2017. nov. 10. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!