Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az endometrozis altal okozott...

Az endometrozis altal okozott endometrioma vagyis magyarul csokolade ciszta kinek milyen fajdalmat okozott? Bovebben lennt

Figyelt kérdés
Talaltak egy csokicisztanak mondott cisztat a bal petefeszkemen. De mutetni nagyon nem szeretnem. Hatha egy terhesseg segit a doki szerint lehetseges. Erdeklodnek ha volt valakinek ilyen milyen fajdalmat erzett menses illetve a hetkoznapokban. Esetleg ha van valakinek uh kep is rola nagyon szivesen vennem ha megmutatna koszonom.

#Endometriozis.edometrioma.petefeszek.ciszta.mutet.
2017. nov. 8. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem nem néztek ilyeneket. Én is rohadtul féltem a műtéttől...de még élek :D Az a baj, hogy amelyik ciszta sűrű az nem igazán múlik el magától. Csak rosszabb lesz és fájdalmasabb is, ha nem műtteted meg. Nekem csak laparoszkópia volt, nem kellett felvágni. Utána derült ki a szövettanból az endo.
2017. nov. 9. 15:14
 12/13 A kérdező kommentje:
Mekkora volt neked?
2017. nov. 9. 16:40
 13/13 anonim ***** válasza:
A műtét napján volt 43*30mm-es.
2017. nov. 9. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!