45. ciklusnap.11mm-es méhnyálkahártya, tesztek negatívak, ciszta nincs, terhesség nem látható,1-ik petefészekben egy 27mm-es tüsző. Norcolut? Bővebben lent?
Tegnap az orvos csak annyit mondott, hogy nem tudja mitől késik. Cisztám nincs, terhességet se látott hüvelyi uh-n de még felritkulást sem említett. Nincs semmiféle tünetem. Cisztára gyanakodtam, mert 1x-1x olyan fájdalmat éreztem a hasam jobb oldalàn.
Beszéltük, hogy szeretnèk gyereket, aztán mondta, hogy akkor most 2 választás van. Vagy ír fel gyógyszert és azzal meghozzuk a mensim vagy várunk. Mondta hogy 5 napig 2db-ot kell szedni és 1 héten belül megjön, de ha mégsem, akkor csináljak egy tesztet és az eredménnyel menjek vissza. Ha nem vagyok terhes és a gyógyszer se hozza meg, akkor az már endokrinológusra tartozik és nem a nőgyógyászatra. Lehet hogy pajzsmirigy problémára gondolt? Írt fel Norcolutot.
Ha esetleg terhes lennèk, ettől a gyógyszertől elmenne a baba?
Volt már valakinek hasonló esete?
Vettem egy 10-es erzekenysegu tesztet (eddig a 25-ös érzékenységűek negatívak voltak pár napja). A 10-es érzékenységű már ki kéne mutassa, nem?
Tavaly decemberben volt velem ilyen. 46. napon voltam nődokinál az elmaradt mensi meg a negatív teszt kombó miatt. Cisztát, terhességre utaló jeleket nem talált, tüszőt igen. A pontos értékekre már sajnos nem emlékszem. Hormonvizsgálatra küldött. Mindent rendben találtak, az 52. napra szépen meg is jött. Azóta is rendes ciklusaim vannak.
Én a helyedben még nem szedném be a gyógyszert, csak ha egy teljes ciklus kimaradt. De ha babát szeretnétek-és egyébként is- a hormonvizsgálat hasznos lehet. Ha nincs baj, annál jobb, csak egy fura ciklus volt. De ha valamivel gond van, még időben észreveszitek és tudjátok kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!