Sargatest ciszta - ilyen mellett lett valaki terhes?
Az orvos 4cmes cisztat talalt a jobb oldali petefeszkemen. Azt mondta sargatest ciszta.
A nyalkahartyam 9 mm.
Fajdalmat is okozott egyik hajnalban, ezert is mentem ultrahangra. Elotte negy nappal lehetett a peteeresem.
A tuszo visszazarhatott az ovu vegeztevel?
Vagy egyaltalan nem is szabadult ki a pete?
Valaki jart mar ekeppen?
Pont az a rossz ha nincs sárgatest ciszta. Az nem ártalmas, ő termeli a progeszteront.
A sima ciszta már más. De sárgatestcisztának örülni kell. Nekem nem volt igy nem is termelodott progi. Ezert szedtem sargatest hormont szedtem/ utrogestant
Első vagyok, nekem nem sárgatest cisztám volt, fájt is de szerencsére a harmadik trimeszter végére felszívódott.
Októberben vettem észre, novemberben teszteltem pozitívat.
Kerdezo semmi se zart vissza , a tuszobol maradt folyadek a sargatest ciszta ugye, ami a babához termel progit (ez taplalja őt a 12-14.hetig,azután a méhlepény) azert fájt mert a folyadék nyomhatja a méhed , nekem is fájt vagy egy hétig!
Legkozelebb dokit kérd meg h magyarázza el mi az a sárgatestciszta
Az a kulonbseg amit irtam.hogy miert jon letre. Es igen folyadek van benne. :)
A sima ciszta pedig egy betokozódott valami. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!